Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Narlı Bahçe Evleri BONUS’u Tercih Etti

Çekmeköy'de yer alan Narlı Bahçe Evleri projesinde, BONUS Taş Yünü ürünleri kullanıldı.

yapi.com.tr
Narlı Bahçe Evleri BONUS’u Tercih Etti

Anadolu Yakası'nda hem doğanın içinde hem de merkeze yakın olma fırsatı tanıyan lokasyonu ile Narlı Bahçe Evleri, Çekmeköy merkeze en yakın proje olma özelliğini taşıyor. Projede yaklaşık 35.000 m² kalınlığı yüksek BONUS Taş Yünü kullanılmıştır.

Isı, Ses ve Yangın Yalıtımında ‘Yalıtımın İyisi’ Bonus Taş Yünü
Yalıtım sektöründe ülkemizin liderlerinden Bonus, yarım asırlık sanayicilik tecrübesi ve yalıtım sektöründe 20 yıla yaklaşan üretici kimliğine sahip ERYAP Grup’un Sakarya/Hendek’teki %100 Türk sermayeli ve yüksek teknolojiye sahip tesislerinde üretiliyor. Yurt içindeki kullanımının yanı sıra çeşitli ülkelere ihraç edilen Bonus Taş Yünü, AB normlarına uygunluk anlamına gelen CE standartlarına sahip, EUCEB belgeli olarak sunuyor.

Üretimine başlanan ilk günden itibaren kaliteli üretim anlayışı ve üstün performans özellikleri ile tercih nedeni olan Bonus Taş Yünü, çok sayıda prestijli projenin çözüm ortağı olmaya devam ediyor. 10 yıllık üretim tecrübesi, ileri teknolojili üretim hattı, alanında uzman mühendis kadrosu ile yüksek standartlarda ürünleriyle projelerin çözüm ortağı olan Bonus Taş Yünü, üstün yalıtım performansı ile göz dolduruyor.


*

BONUS Hakkında

20 yılı aşkın tecrübesi ve uzman ekibiyle birlikte inşaat endüstrisine hizmet veren ERYAP Grup iştiraki BONUS, Silivri ve Hendek fabrikalarında, ısı, su, yangın ve ses yalıtımında XPS, Taş yünü, Membran ürünleri ile yalıtım sektörünün tüm ihtiyaçlarını karşılıyor.

Türkiye’nin 81 ilinde yaygın bayi ağı ile hizmet sunan BONUS; 62 ’den fazla ülkede kurmuş olduğu güçlü işbirlikleri ile ürünlerini yurt dışında da müşterileri ile buluşturmaktadır.

Gelişen pazar beklentileri ve standartları doğrultusunda yüksek kalitede ürünler geliştiren Eryap Grup iştiraki BONUS, ürün – hizmet – yaşam döngüsü sorumluluğu kapsamında doğaya dost, çevresel risk faktörlerini gözeten, enerji kaynaklarının doğru kullanımını öngören stratejik modelini ileri taşımak için kararlılıkla çalışmaktadır. Ülkemizin sürdürülebilir kalkınmasına katkıda bulunmak amacıyla, teknolojik gelişmeleri yakından takip ederek ve yeni yatırımlar yaparak, kaliteli mal ve hizmet üretme misyonu ile sektördeki liderliğine devam ettirmektedir.

http://www.yapi.com.tr/haberler/narli-bahce-evleri-bonusu-tercih-etti_191410.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!