Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU
İLİŞKİLİ HABERLER

Narlıdere'ye Su Parkı

Narlıdere'ye Çin Seddi

Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur'un, "Narlıdere'yi unutma" çağrısına kulak veren İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Piriştina, işe Narlı

Yeni Asır
Narlıdere'ye Çin Seddi

b>Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur'un, "Narlıdere'yi unutma" çağrısına kulak veren İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Piriştina, işe Narlıdere Pazaryeri arkasındaki istinat duvarıyla başladı. Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığınca dosyası hazırlanan ihale için geri sayım başladı.
İzmir Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı Etüd Proje Şube Müdürü Işık Çelikoğlu yaklaşık 200 metre uzunluğunda, 12 metre yüksekliğinde inşaa edilecek istinat duvarı ihalesinin 12 Şubat'ta gerçekleştirileceğini söyledi.

Çevre güvenliği için
Eğimli bir arazide bulunması nedeniyle, Narlıdere Uzay Çatılı Pazar Yeri'nin yapımı sırasında Altınvadi Caddesi'nde oluşan kaymayı önlemek için ihtiyaç duyulan istinat duvarının yapımıİzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilecek. On iki Şubat'ta ihalesi gerçekleştirilecek olan duvar inşaatı yaklaşık 2 aylık süre zarfında tamamlanacak.
On iki metre yüksekliğinde, 200 metre uzunluğundaki istinat duvarı hem yoldan geçenlerin, hem de bölgedeki evlerin güvenliğini sağlayacak. Yaklaşık 2 yıl kadar önce uzay çatılı pazaryerini Narlıderelilerin hizmetine sunduklarını belirten Belediye Başkanı Abdül Batur, Pazaryeri'nin gerek konumu gerekse tasarımı ile kentin en güzel projelerinden birisi haline geldiğini söyledi.
Altı bin metrekarelik kapalı alanı bulunan ve içinde 450 pazar tezgahının yeraldığını hatırlatan Batur pazaryerinin projelendirilirken Altınvadi caddesine bitişik olarak dizayn edildiğini söyledi. Pazaryerinin yapımında Büyükşehir Belediyesi'nden destek aldıklarını sözlerine ekleyen Batur "Proje gereği Altınvadi caddesi ile pazaryeri arasındaki 200 metrelik bölüme istinat duvarı yapılması gerekiyordu. İlçe Belediyesinin imkanlarıyla bunu yapmamız imkansız olduğu için Büyükşehir Belediye Başkanı Piriştina'dan yardım istedik.

Piriştina'nın desteği önemli
Ahmet Piriştina gibi bir Büyükşehir Belediye Başkanıyla çalışmış olmanın büyük şans olduğunu söyleyen Batur "Sayın piriştina olmasa Metropol Belediye Başkanları ciddi anlamda zorlanırdı. Boyumuzu aşan bir çok projede onun imzası var. Bu dönem tam bir ekip çalışması sergiledik ve kazanan İzmirli oldu. Seçimlerde halkımız bize bir beş yıl daha verirse, yine Başkanımla el ele güzel projelere imza atmaya devam ederiz" diye konuştu.



http://www.yapi.com.tr/haberler/narlidereye-cin-seddi_8966.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!