Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Natuzzi’den Yüzde 30’a Varan İndirim Fırsatları

İtalyan markası Natuzzi koleksiyonundaki mobilya ve aksesuarlarda 15 Ağustos – 15 Eylül arasında sürecek yüzde 30’a varan indirimli fırsatlar dönemi başladı. Koltuktan kanepeye, aksesuardan aydınlatma ve duvar ünitelerine kadar yüzlerce tasarım birbirinden özel fırsatlarla Natuzzi Etiler ve Sihir Mağazaları’nda ziyaretçileri bekliyor.

yapi.com.tr
1 Natuzzi’den Yüzde 30’a Varan İndirim Fırsatları

İtalyan markası Natuzzi koleksiyonundaki mobilya ve aksesuarlarda 15 Ağustos – 15 Eylül arasında sürecek yüzde 30’a varan indirimli fırsatlar dönemi başladı. Koltuktan kanepeye, aksesuardan aydınlatma ve duvar ünitelerine kadar yüzlerce tasarım birbirinden özel fırsatlarla Natuzzi Etiler ve Sihir Mağazaları’nda ziyaretçileri bekliyor.

Natuzzi’nin en son trendleri kendine özgü yaratıcı tarzıyla uyumlu ve işlevsel bir şekilde sunan mobilyalarında, deri ve kumaş döşemeli modüler sistemli köşe kanepeler, üçlü ve ikili oturma grupları göze çarpıyor. Mekanizmalı koltuklar, yataklı kanepelerin yanında, aksesuarlar, aydınlatmalar, halılar, sehpalar ve duvar ünitelerindeki indirim fırsatlarıyla da her zevke ve mekana uygun farklı fikir ve kombinasyonlar oluşturuluyor.

1959 yılından bu yana İtalya’da tasarlanan ve üretilen, çekici ve yenilikçi tasarımlarıyla İtalyan geleneğinin kusursuz yaklaşımını yansıtan Natuzzi ürünleriyle her gün dünya üzerinde 4.000 kişi evlerini donatıyor. Firmanın duvar üniteleri ve mobilya aksesuarları ise koltuk ve kanepeleriyle uyumlu bir bütün oluşturuyor.

Sihir Mobilya

Dünyaca ünlü 30’u aşkın İtalyan markasını Türkiye’ye getiren Sihir Mobilya, 4.000 metrekarenin üzerindeki Sihir Merkez, Sihir Etiler, Sihir/Etiler Natuzzi ve Sihir Merkez/Febal mağazalarının keyifli ve konforlu alışveriş ortamında, son trend İtalyan mobilya ve aksesuar ürününü bir arada sunuyor.

Estetik, fonksiyonel ve yenilikçi tasarımlarıyla dünya mobilya sektörüne yön veren Natuzzi, Mercantini, Febal, Cattelan, Arflex, Desiree, Costantini Pietro, Pinton, Urbinati, Voltan, Flai, Rimini, Arte Brotto, Bamax, Varaschin, Kristalia, Imart, Flyline, Dall'Agnese, Giorgio Piotto, Costa, Magnani, Muranodue, Mantellassi, Favero, Tisca, Former gibi dünyaca ünlü İtalyan markaları, birbirinden çekici son model koleksiyonlarıyla Sihir Mağazaları’nda Türk tüketicisine ulaşıyor.

30’u aşkın marka, yüzlerce tasarım harikası mobilya ve aksesuar ürününün bir arada bulunduğu Sihir Mağazaları; Türkiye’nin en geniş İtalyan marka ve ürün seçeneğini bir arada sunuyor. Oturma gruplarından yatak odalarına, mutfaktan yemek odası mobilyalarına, halıdan portmantoya, gardıroplardan çocuk ve genç odası mobilyalarına kadar, bir evi baştan aşağı İtalyan estetiği ve kalitesiyle döşemek için gereken her türlü mobilya ve aksesuar ürünü Sihir Mağazaları’nda bulunuyor.

1962 yılından beri mobilya ve dekorasyon sektöründe faaliyet gösteren Sihir Mobilya, üretimdeki deneyimi ve proje ekibindeki tasarımcı proje mimarlarıyla; otel, işyeri, ev, ofis gibi her çapta projeye özel çözümler de sunuyor.

http://www.yapi.com.tr/haberler/natuzziden-yuzde-30a-varan-indirim-firsatlari_63357.html

Read Comment Section
1 Yorum Yorum Yaz
  • MOBİLYA TAKIMLARINIZ ÇOK GUZEL YANITLA
1 yorumdan 1 tanesi gösteriliyor. 
Yorumunuzu ekleyin
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!