Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Nemetschek Uluslararası Öğrenci Sertifika Programı Türkiye' de Başlıyor...

Günümüzde proje ofisleri, mimari tasarım yeteneklerinin yanında bilgisayar destekli tasarım (cad) bilgisine sahip mimar ve iç mimarlar aramaktadır.

yapitr/Murat UYMUŞLAR



b>Günümüzde proje ofisleri, mimari tasarım yeteneklerinin yanında bilgisayar destekli tasarım (cad) bilgisine sahip mimar ve iç mimarlar aramaktadır.

Nemetschek proje ofislerindeki çizim kalitesini arttırmak amacıyla özellikle öğrenciler (lisans, y.lisans ve doktora) için tasarlanmış yeni bir uluslararası ve ücretsiz sertifika programı başlatmıştır.

Bu programa katılan öğrencilerin, mevcut projelerinde ve gelecekteki profesyonel yaşamlarında iyi düzeyde Allplan Mimari CAD sistemleri ile çalışabilmeleri ve bu sistemleri en etkin biçimde kullanabilmeleri hedeflenmektedir. 2 boyutlu CAD yazılımlarının standart olduğu bir ortamda bu sertifika öğrenciler için yeni imkanlar sunacaktır. Bu konseptin temelini dünya çapındaki Nemetschek ürünlerini kullanan firmaların eğitilmiş mimarlara olan ihtiyacı oluşturmaktadır.

Nemetschek Öğrenci Sertifikasyonu 3 Sertifikasyon seviyesinden oluşmaktadır. Her seviye (C-B-A) için bir sınav yapılmaktadır. Sınavı başarıyla tamamlayan öğrenciler, dünya çapında geçerli olan, isme özel bir sertifika sahibi olacaklardır.

Bu sertifika programı kapsamında ücretsiz ve zaman sınırlı bir Öğrenci Versiyonu** verilecektir. Sertifika C' ye sahip olan öğrenciler okul çalışmaları süresince Öğrenci Versiyonuna ücretsiz*** sahip olabileceklerdir.

Özel Hazırlık Kurslarında öğrenciler, sertifikaya sahip olabilmeleri için gerekli olan tüm profesyonel eğitimi alacaklardır. Ayrıca üniversitelerin bilgisayar laboratuarlarında ücretsiz soru-cevap günleri de düzenlenecektir.

2005 yılının Mayıs ayında, C Tipi Sertifikasyon programını başarıyla tamamlayan öğrencilerin, öğretim görevlilerinin, Allplan kullanıcılarının ve basının katılacağı bir etkinlik düzenlenecektir. Bu etkinlikte, öğrencilerin projeleri sergilenecektir.

Sertifika Tipleri ve İçerikleri

Sertifika C
Bu sınava iyi seviyede Allplan kullanım bilgisine sahip olan ve bu CAD sistemini kullanarak bir mimari projenin oluşturulmasını gerçekleştirebilenler katılabilir ve sınav aşağıdaki konuları kapsamaktadır:
Temel:
Katman Yönetimi, Proje Organizasyonu, 2B Çizim, 3B Modelleme, Pafta Düzenleme, Veri Alışverişi.
Mimari:
Görselleştirme, Animasyon,3B Mimari Elemanlar, Merdiven ve Çatı Tasarımı, Kesit ve Görünüşler, Detaylandırma.

Sertifika B
Sertifika C sahipleri katılabilir ve sınav aşağıdaki konuları kapsamaktadır:

Mimari :
Ağ Ortamı Yönetimi, Liste ve Akıllı Sembol Oluşturma, Şehir Bölge ve Peyzaj, Dijital Arazi Modelleme,

Sertifika A
A Tipi Sertifika sınavı sadece Almanya'da Nemetschek Merkezinde yapılmaktadır ve en iyi B Tipi Sertifika sahipleri bu programa dahil olabilirler.

Nemetschek Hakkında
Nemetschek, bina tasarımı, inşası ve yönetimine yönelik dünyanın önde gelen yazılım çözümleri üreten firmaları arasındadır. 40 yılı aşkın deneyimiyle bir çok fayda sağlayabilir. Dünyanın çeşitli yerlerinde 115.000 mimari ve planlama ofisi Nemetschek Şirketler Grubu'nun ürettiği sistemlerle çalışmaktadır.

Bu sertifika programı hakkında detaylı bilgiyi aşağıdaki adreslerden alabilirsiniz:
www.fga.com.tr 0212-2367986
www.aluplan.com.tr 0216-3250661
** Sertifika kapsamında verilen programın süre kısıtlaması haricinde içerik olarak hiçbir eksik özelliği yoktur.
*** Programı çalıştıran kilit için 25 euro depozit bedeli ve 10 euro program sipariş bedeli öğrenciye aittir. Kilit için alınan 25 euro depozito bedeli öğrenci kilidi iade ettiğinde geri verilecektir.

http://www.yapi.com.tr/haberler/nemetschek-uluslararasi-ogrenci-sertifika-programi-turkiye-de-basliyor-_19039.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!