Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi’nin Tercihi Alarko VRF Oldu

Nevşehir’de yer alan Hacı Bektaş Veli Üniversitesi, Sezai Karakoç Yaşam merkezi için tercihini Alarko Carrier’den yana kullandı. Proje içerisinde 46 adet iç ünite ve 7 adet dış üniteli Alarko VRF sistemleri kullanıldı.

yapi.com.tr
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi’nin Tercihi Alarko VRF Oldu

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi, üniversite öğrencileri ve personelleri için tasarlanan Sezai Karakoç Öğrenci Yaşam Merkezi’nin iklimlendirmesi için Alarko VRF tercih etti. Alarko VRF Sistemleri Tüm mahallerde kullanılabilmesi için geniş kapasite aralıklarına sahip, çok çeşitli iç üniteler ile birlikte sağlayarak çeşitli otomasyon sistemleri ve merkezi kontroller ile birlikte koordineli olarak çalışıyor.

Alarko VRF Sistemleri
Gelişmiş buhar enjeksiyonlu DC inverterli kompresör, soğutucu akışkan dolaşımını artırıyor ve hem soğutma hem de ısıtma kapasitesini yükseltiyor.

Çalışma çevrimi, çok üniteli bir sistemdeki dış ünitelerin ve her bir ünitedeki kompresörlerin çalışma süresini eşitleyerek kompresör ömrünü önemli ölçüde uzatıyor.

Ünite, soğutucu akışkanlı soğutma teknolojisi kullanarak elektrik kontrol kutusunu soğutuyor. Elektrikli kontrol bileşenlerinin ortalama sıcaklığını yaklaşık 8 derece düşürerek kontrol sisteminin kararlı ve güvenli çalışmasını sağlıyor.

Yenilikçi tasarlanmış toz temizleme fonksiyonu, dış ünitenin tozu kendi başına önlemesini sağlıyor. Yenilikçi tasarımlı otomatik kar temizleme fonksiyonu ise dış ünitede kar birikmesini önlüyor. Dış ünitelere standart olarak aşırı olmayan koşullar için korozyon önleyici işlem uygulanıyor.


*

Alarko Carrier Hakkında

Gebze ve Dudullu’da toplam 96.000 m2 alan üzerine kurulu üretim tesislerinde ısıtma, soğutma ve su basınçlandırma sistemlerinin üretimini sağlayan Alarko Carrier iklimlendirme sektörünün önemli üreticiler arasında yer alıyor. Ayrıca Alarko Carrier, dünyanın önde gelen üreticilerinin distribütörlüğünü yaparak bu ürünleri tüketicilerine sunuyor. Üretici kimliğinin yanı sıra Toshiba markasıyla bireysel klimaların, ısı pompalarının ve aynı zamanda Carrier ve Wolf marka ürünlerinin ithalatını ve satışını gerçekleştiriyor. Değişen tüketici ihtiyaçları ve beklentileri doğrultusunda üstün teknolojili ürünler geliştiren Alarko Carrier, 5 kıtada 65 ülkeye ihracat yaparak global ölçekli projeleri ile Türkiye’ye değer katmaya devam ediyor. Müşteri odaklı hizmetini yurt içinde de sürdürerek ülke genelinde 262 bayi, 290 servis ve satış sonrası servis ağıyla tüketicisine ulaşıyor.  

Alarko Holding çatısı altında bulunan Alarko Carrier, lider ve bağımsız uluslararası marka değerlendirme kuruluşu Brand Finance’in yayımladığı “Türkiye’nin En Değerli 100 Markası” listesinde Isıtma-Soğutma-Havalandırma kategorisinde 4 yıl üst üste yer alan tek markadır.

İlk yerli kombi üreticilerinden olan Alarko Carrier, sektöründe SA 8000 ve Enerji Yönetim Standardı Belgesi (ISO 50001) alan İlk Türk Şirketidir.

http://www.yapi.com.tr/haberler/nevsehir-haci-bektas-veli-universitesinin-tercihi-alarko-vrf-oldu_191801.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!