Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Nihayet Yapılıyor

Vali Uzelgün, Balıkesir'de büyük tehlike oluşturan tahta Çukurhüseyin Köprüsü'nün yanına yeni köprü yapılacağını açıkladı. Kış aylarında yağ

Yeni Asır



b>Vali Uzelgün, Balıkesir'de büyük tehlike oluşturan tahta Çukurhüseyin Köprüsü'nün yanına yeni köprü yapılacağını açıkladı.

Kış aylarında yağış ve kar nedeniyle kayganlaşarak büyük tehlike oluşturan Balıkesir'deki Çukurhüseyin Köprüsü ile ilgili yayınlarımız sonuç verdi ve yöre halkının, 'Yapanın heykelini dikeceğiz" dediği Çukurhüseyin Köprüsü'nün yapılması için çalışma başlatıldı.
Balıkesir Valisi Atıl Üzelgün, Çukurhüseyin, Yayalacık, Kozören, Musalar ve Yörükkışla Köyleri'nin Balıkesir ile irtibatını sağlayan ve 5 yılda 30'a yakın kazanın meydana geldiği tahta köprünün yenileneceğini açıkladı.

Mevcut köprünün yanlış yere kurulduğunu söyleyen Üzelgün, "Viraja çok yakın olduğu için sürücüler için risk oluşturuyor. Üstelik üzerine beton dökmemiz de mümkün değil. Teknik elemanlarımız köprünün bu ağırlığı taşıyamayacağını söylediler. 100 metre geride yeni bir köprü inşa edeceğiz. Bu köprünün projesi aralık ayına kadar bitecek; 2004 yılı içinde de hizmete girecek" dedi.

Balıkesir Valisi Atıl Üzelgün, Ankara'dan ödenek gelmemesi halinde Özel İdare imkanlarıyla köprüyü yapacaklarını ifade ederek, "Bugüne kadarki politikacıların verdikleri sözleri yerine getirmemesi nedeniyle, yöre halkı köprünün yapılacağına inanmıyor" diye konuştu.
Vali Üzelgün, "Müjdeyi verebilir miyiz?" şeklindeki bir soru üzerine, "Öncesini bilemem. 2004 yılı içinde yeni bir köprü yapılacak diyorsam; yapılacaktır. Bundan kimsenin şüphesi olmasın" dedi.

http://www.yapi.com.tr/haberler/nihayet-yapiliyor_5829.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!