Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Nilüfer OSB’de Doğalgaz Çalışmaları Başladı

Nilüfer Organize Sanayi Bölgesi (NOSAB)’da doğalgaz çalışmaları düzenlenen törenle start aldı. Bursa’nın en modern organize sanayi bölgelerinden biri

Ticaret Gazetesi/23.09.2003



ilüfer Organize Sanayi Bölgesi (NOSAB)’da doğalgaz çalışmaları düzenlenen törenle start aldı. Bursa’nın en modern organize sanayi bölgelerinden biri olmayı hedefleyen NOSAB’da, bir yandan altyapı çalışmaları yoğun biçimde sürdürülüyor, öbür yandan da bölgenin enerji ihtiyacını karşılamak üzere doğalgaz çalışmalarına start verildi. Bir süre önce ihalesi gerçekleştirilen doğalgaz dağıtım işine düzenlenen törenle kol sıvandı.

Törende konuşan NOSAB Başkanı Yalçın Aras, bölgede doğalgaz çalışmalarının 1 trilyon 200 milyar liraya Kata İnşaat Firması’na ihale edildiğini, çalışmaların 15 Aralık’ta tamamlanmasının beklendiğini ve bu tarihten itibaren bölgeye doğalgaz verilmeye başlanılmasının planlandığını söyledi.

Böylelikle, önemli bir sorunun aşılmış olacağını kaydeden Aras, “Bölgeye doğalgaz gelmesi hem üretim maliyetlerinin aşağı çekilmesine katkı sağlayacak, hem de çevre temizliği için önemli bir avantaj yakalanacak” dedi. Doğalgaz dağıtım projesinin NOSAB’ın modernizasyonu açısından da önemli bir adım olduğunu işaretleyen Aras, olumlu işler başarmanın kıvancı içinde olduklarını söyledi. Törene sanayici ve işadamlarının yanı sıra, işletici firma temsilcileri katıldı.

http://www.yapi.com.tr/haberler/nilufer-osbde-dogalgaz-calismalari-basladi_5872.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!