Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Nişantaşı’nda Lüks ve Konfor için Manning Residence

Nişantaşı’nda, lüks ve konforu huzurlu bir ortamda sunma iddiasını taşıyan Manning Residence'de daireler günlük 110 eurodan, aylık ise 2 bin 500 eurodan başlayan fiyatlarla kiraya veriliyor.

yapi.com.tr
Nişantaşı’nda Lüks ve Konfor için Manning Residence

Manning Residence’nin  üç katlı bir binada faaliyet gösterdiğini söyleyen Manning Vakfı Başkanı Prof. Dr. Derya Aydıner, “Her katta sekiz, toplamda 24 dairemiz bulunuyor. Her dairede, mutfak, mikrodalga fırın, kahve makinesi, TV ve internet bağlantısı yer alıyor. Rezidansta güvenlik ve temizlik servisi de bulunuyor. Bunun yanı sıra tam ofis hizmeti ve dairelere printer veya PC tedariki hizmetimiz de mevcut.  Daireleri bitişik veya farklı konumlarda, çok özel ofis olarak da kullanmak mümkün” dedi.

Manning Residence’de dairelerin dışında bir de market bulunduğunu ifade eden Prof. Dr. Aydıner, “Sadece kiracıların alışveriş yapabileceği market, 24 saat açık. Markette dondurulmuş gıda, pizza ve acil ihtiyaçların karşılanabileceği ürünler yer alıyor. Bunun dışında binada bir restoranımız ve gerektiğinde hizmet vermek üzere oluşturulan toplantı odalarımız da mevcut” diye konuştu.

Akıllı bina teknolojisi uygulandı

Akıllı bina teknolojisine sahip Manning Residence’da çok farklı bir konsept uyguladıklarını söyleyen Prof. Dr. Aydıner, “Minimalist alanlara pek çok şeyi sığdırmayı başardık. Küçük ama fonksiyonel daireler oluşturduk. Örneğin stüdyo dairelerde yatak odasını paravanla ayırarak kullanıcıya iki farklı yaşam alanı yarattık. Paris ve Londra’da olduğu gibi Avrupa’nın birçok şehrinde sık ve beğeniyle kullanılan bu konseptin Türkiye’de de örnek olacağını düşünüyoruz” dedi.

ETİKETLER: gayrimenkul kent
http://www.yapi.com.tr/haberler/nisantasinda-luks-ve-konfor-icin-manning-residence_103098.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!