Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

NY Times: İstanbul'un Yeni "Şık"ı Beşiktaş

ABD'nin ünlü gazetesi The New York Times "Gezi" bölümünde dün İstanbul'un Beşiktaş semtini konu ederek; semtin manav, market zengini bir öğrenci mekanı olmaktan çıkıp yeni mimarisiyle Osmanlı dönemindeki gibi şaşaalı, şık görünümüne yeniden kavuştuğunu yazdı.

Sabah Gazetesi
NY Times: İstanbul'un Yeni "Şık"ı Beşiktaş

ABD'nin ünlü gazetesi The New York Times "Gezi" bölümünde dün İstanbul'un Beşiktaş semtini konu ederek; semtin manav, market zengini bir öğrenci mekanı olmaktan çıkıp yeni mimarisiyle Osmanlı dönemindeki gibi şaşaalı, şık görünümüne yeniden kavuştuğunu yazdı. Boğaz'ın Avrupa yakası sahili boyunca uzanan Beşiktaş semtinin; süpermarket, okul ve vapur istasyonlarının hizmet verdiği, boş taksilerin cirit attığı ve genç öğrencilerle Beşiktaş futbol takımı taraflarlarına bolca rastlandığını yazan gazete, semtteki değişimin kalbinde Akaretler Caddesi'nde açılan Sıraevler'in yattığını belirtti.

The NY Times, oteller zinciri W Hotel'in Avrupa'daki ilk otelini bu semtte açmayı tercih ettiğini yazdı. Gazete, semtin Marc Jacobs, Jimmy Choo gibi dünyaca ünlü modaevlerine ev sahipliği yaptığını da ifade etti. The NY Times, Beşiktaş'ın bu mimarı dönüşümle birlikte, en gözde yeme-içme mekanlarının birbiri ardına açıldığı bir yer haline dönüştüğünü aktardı ve Beşiktaş'ı "İstanbul'un yeni şıkı" ilan etti.

http://www.yapi.com.tr/haberler/ny-times-istanbulun-yeni-siki-besiktas_64341.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!