Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

O Kavşak Değişiyor

Muğla Valisi Ahmet Altıparmak, şarkıcı Barış Akarsu'nun trafik kazasında öldüğü kavşağa köprülü kavşak yapılmasına ilişkin projenin, Kültür Varlıklarını Koruma Kurulunca kabul edildiğini açıkladı. Muğla Kültür Varlıklarını Koruma Kurulunun, kavşağın yapılacağı bölgede tarihi bir sarnıç bulunması nedeniyle kavşak düzenlemesine izin vermediğini

Habertürk
O Kavşak Değişiyor

uğla Valisi Ahmet Altıparmak, şarkıcı Barış Akarsu'nun trafik kazasında öldüğü kavşağa köprülü kavşak yapılmasına ilişkin projenin, Kültür Varlıklarını Koruma Kurulunca kabul edildiğini açıkladı. Muğla Kültür Varlıklarını Koruma Kurulunun, kavşağın yapılacağı bölgede tarihi bir sarnıç bulunması nedeniyle kavşak düzenlemesine izin vermediğini ifade eden Altıparmak, "Bu gelişme sonrasında uygun bir proje hazırlanarak tekrar kurula sunuldu ve kurul bu projeyi kabul etti" dedi.

Vali Altıparmak, kabul edilen proje doğrultusunda Karayolları 2. Bölge Müdürlüğü ekiplerinin en kısa süre içinde çalışmaya başlayacağını belirterek, şöyle devam etti:

"Kazanın olduğu yere köprülü kavşak yapılacak. Ayrıca Yatağan-Aydın-Çine yolunun Kafaca mevkisinde benzer bir proje hayata geçirilecek. Bu noktada çok sayıda ölümlü kaza meydana geliyordu. Bu iki noktada gerekli tedbirlerin alınması için her türlü çalışmayı bizzat takip ettim."

Şarkıcı Barış Akarsu'nun kaza yaptığı Bodrum-Milas yolundaki "Torba Kavşağı"nın adı, Bodrum Belediye Meclisi tarafından "Barış Kavşağı" olarak değiştirilmişti.

http://www.yapi.com.tr/haberler/o-kavsak-degisiyor_69247.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!