Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Ödüllü Tasarımcılar İMMİB ile Dünyaya Açılıyor

İMMİB’in, sanayici ile tasarımcıyı buluşturmak, Türk tasarımlarının uluslararası arenada yer almasını sağlamak amacıyla düzenlediği İMMİB Endüstriyel Tasarım Yarışmaları 2008’de birinci olan tasarımcılar, ödüllü tasarımlarını dünyanın en önemli mutfak eşyaları fuarlarından AMBIENTE - Internationale Frankfurter Messe'de sergileyecekler.

yapi.com.tr
Ödüllü Tasarımcılar İMMİB ile Dünyaya Açılıyor

İMMİB’in, sanayici ile tasarımcıyı buluşturmak, Türk tasarımlarının uluslararası arenada yer almasını sağlamak amacıyla düzenlediği İMMİB Endüstriyel Tasarım Yarışmaları 2008’de birinci olan tasarımcılar, ödüllü tasarımlarını dünyanın en önemli mutfak eşyaları fuarlarından AMBIENTE - Internationale Frankfurter Messe'de sergileyecekler. 13-17 Şubat 2009 tarihleri arasında Frankfurt’ta gerçekleştirilecek olan fuarda, ödül alan tasarımlar İMMİB'in ev sahipliğinde Design Area’da doksana yakın ülkeden gelen katılımcı ve ziyaretçilerin beğenisine sunulacak.

Türk mutfak sektörü de alanında dünyanın önde gelen organizasyonlarından olan AMBIENTE’ye çıkarma yapmaya hazırlanıyor. Sektörün önde gelen 40 firması, İMMİB (İstanbul Maden ve Metaller İhracatçı Birlikleri Genel Sekreterliği) bünyesinde, 51 firma ise bireysel olarak bu dünya çapındaki şova katılacak ve Türk ürünlerini dünya pazarına sunacak. 

Dünyaca ünlü markaların yeni ürün ve tasarımlarını ilk olarak piyasaya sundukları AMBIENTE Fuarı, katılımcı ve ziyaretçi sayısıyla uluslararası katılımın en yüksek olduğu organizasyonlardan biri. İşte bu nedenle Türk firmalarının güç birliği içerisinde katılımı, ülkemiz ihracatı açısından büyük önem taşıyor. Fuara İMMİB organizasyonuyla katılacak olan 40 Türk firması, yaklaşık 800 metrekare alanda, paslanmaz çelik, teflon, emaye, plastik, melamin, bakır, camdan mamul mutfak ve ev eşyaları, elektrikli ev aletleri ile dekorasyon ve hediyelik ürünlerini sergileme fırsatı buluyor. 

Fuarda, İMMİB tarafından organize edilen Trend Alanı’nda Türk firmalarının en yeni tasarım ürünlerini sergilediği Exhibition Area, Türk mutfağına ait sunumların yer aldığı, uluslararası ödüllü şef Eyüp Sevinç’in mutfak şovu yapacağı Cooking Show Area ve ünlü Türk tasarımcıların en yeni ve yaratıcı koleksiyonlarından örneklerin yer alacağı Design Area bulunuyor.

http://www.yapi.com.tr/haberler/odullu-tasarimcilar-immib-ile-dunyaya-aciliyor_66576.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!