Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

‘Ofiste Ev Rahatlığı’nı Zivella ile Yaşayın

Bedene ve ruha iyi gelen tasarımlarıyla dikkat çeken Zivella’nın ‘Ofiste Ev Rahatlığı’ temalı koleksiyonu, Orgatec’te ziyaretçilerle buluşmaya hazır.

yapi.com.tr
‘Ofiste Ev Rahatlığı’nı Zivella ile Yaşayın

Yaşam odaklı yaklaşımı ile değişen çalışma hayatında yeni deneyimler sunan Zivella, 25 – 29 Ekim tarihlerinde Almanya’da düzenlenecek ofis mobilyası fuarı Orgatec’e hazır. ‘Ofiste Ev Rahatlığı’ teması ile yeni bir koleksiyon hazırlayan Zivella Tasarım Ekibi, çalışanların ev ofislerden hibrit çalışma modeline geçerken ofislerinde evlerinin konforunu bulmalarına odaklandı.

Koltuk, kanepe ve pufların yer aldığı koleksiyonda, çalışanların motivasyonunu, üretkenliğini ve enerjisini yükseltecek renk kullanımlarına da yer verdi. Koleksiyonda yer alan ürünler, ergonomi ve konforun yanı sıra sosyalleşmeyi, beraber çalışma gibi kollektif aktiviteleri, kişisel alan oluşturmayı, odaklanma ve dinlenmeyi desteklemesi için tasarlandı.  

Ofiste Ev Rahatlığı Koleksiyonunda Öne Çıkanlar

Doğadan Gelen Rahatlık: Whale
Doğadan, okyanusların en büyüklerinden balinadan ilham alınarak tasarlanan Whale, tek kişilik koltuk ya da birden fazla kişinin oturabileceği bir kanepe olarak hayata geçirildi. Özgün, alışılmışın dışında, estetik bir tasarıma sahip olan Whale aynı zamanda ergonomik de… Eşsiz formu ve kol yapısı ile dikkat çeken Whale, yalın tasarımı ile ofiste ev rahatlığını ya da bekleme alanlarında konforu arayanlar için ideal. (Tasarım: Selami Gündüzeri).

Uzayın Çekim Gücü: Hole
Karadeliklerin çekim gücünden esinlenerek hazırlanan Hole, bekleme alanlarında kullanıcıları kendisine çekmek için tasarlandı. Farklı modülleri birleştirildiğinde oluşan orta boşluk bitki alanı ya da seperatör olarak kullanılabiliyor. Hole ürün grubunda hem puflar hem de farklı boyutlara sahip modüller yer alıyor (Tasarım: Selami Gündüzeri).

 

*

Zivella Hakkında

Zivella’nın tasarım yolculuğu, ofisler, yeni nesil çalışma alanları ve mekanların değişen ihtiyaçlarına, yaşam odaklı çözümler sunmak amacıyla 1999 yılında başladı. İstanbul’da yer alan fabrikasında üretim yapan Zivella’nın, yurt içinde Adana, Ankara, Antalya, İstanbul, İzmir ve Rize’de, yurt dışında ise Azerbaycan ve İngiltere’de toplam sekiz mağazası bulunuyor.  Belçika, Hollanda ve Lüksemburg’da temsilcilikleri bulunan Zivella, 40’tan fazla ülkeye ihracat gerçekleştiriyor. Zivella dünyaca ünlü tasarımcıları ve 200 kişilik ekibi ile tasarladığı ve ürettiği her üründe estetik, kalite ve özgün tasarım anlayışını bir üst seviyeye taşımak, var olduğu her alanda mükemmelliği yakalamak için çalışıyor.

http://www.yapi.com.tr/haberler/ofiste-ev-rahatligini-zivella-ile-yasayin_192509.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!