Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Oktay Vural'dan Sülük Şov

MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural, Meclis’te düzenlediği basın toplantısında Ankara Büyükşehir Belediyesi bünyesinde var olduğunu iddia ettiği ve Ankaralıların kanını emdiğini belirttiği sülükleri, birer küçük kavanozda getirdiği sembolik gerçek sülüklere ad vererek saydı: İmar Sülüğü, Su Sülüğü, Doğalgaz Sülüğü, Otopark Sülüğü, İhale Sülüğü,

Hürriyet Gazetesi
Oktay Vural'dan Sülük Şov

MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural, Meclis’te düzenlediği basın toplantısında "Ankara Büyükşehir Belediyesi bünyesinde var olduğunu iddia ettiği ve Ankaralıların kanını emdiğini" belirttiği sülükleri, birer küçük kavanozda getirdiği sembolik gerçek sülüklere ad vererek saydı: İmar Sülüğü, Su Sülüğü, Doğalgaz Sülüğü, Otopark Sülüğü, İhale Sülüğü, Sayaç Sülüğü, Mezarlık Sülüğü, Spor Sülüğü. Vural, bu sülüklerden kurtulmak için, Ankara’nın 29 Mart’ta Melih Gökçek’ten kurtarılması gerektiğini vurguladı.

"Bunlar Ankara’nın sülükleri. Sülük Yönetim anlayışını gündeme getirmek için bu yönteme başvurduk" diyen Vural, "Mezarlıklar parselleniyor, Büyükşehir Belediyesi’nin bürokratlarınca arsaları parselleniyor, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek ise yan gelip yatıyor. Su ve doğalgaz sayaçlarından otoparklara, spora kadar, bugünkü yönetimce Ankaralılar, her yolla sülük gibi emiliyor. Bu sülüklerden bir tanesi de Spor Sülüğü" diye ekledi.

Ankaraspor vurgunu

Vural, "Ankaraspor’un Başkanı Melih Gökçek, Başkan Yardımcısı da zannediyorum oğlu. Bunların kimin parasını, nereden, neye göre kime aktarıyorlar. Gökçek’i açıklama yapmaya, Savcıları da göreve çağırıyorum. Gölbaşı İlçesi Karagedik Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Proje alanı sınır ilavesi ile 1/25.000 ölçekli nazım imar planı değişliği talebi 15 Şubat 2008’de ABB Meclisi’ne sunuluyor ve onaylanıyor. Bunlar Ankaraspor’un arsaları. İmar değişikliği yapılan Ankaraspor’a ait 20 arsadan sadece bir tanesinin miktarı tam 506 dönüm. Çok büyük rantlar, bu spor kulübü ve şirketlerinin üzerine geçiriliyor. Sülük gibi emilen devletin, kamunun, milletin bu rantları kimlere gidiyor. Gökçek, ivedilikle bu konuda açıklama yapsın. Ankara, bu kentte yaşayan herkesin olan bu rantları bir sülük gibi emen, bu yönetimden kurtarılmalı."

Ankaraspor Anonim Şirketi’nin Ticaret Sicil Gazetesi’ne göre yöneticilerini de belgeleyen ve bu belgeleri gazetecilere dağıtan Vural, "Yönetim Kurulu üyelerinin çoğunluk ABB bürokratları" dedi.

http://www.yapi.com.tr/haberler/oktay-vuraldan-suluk-sov_67524.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!