Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.

Onikişubat Belediyesi 46 Milyona Kelebek Müzesi Yapacak

Kahramanmaraş’ın Onikişubat Belediyesi’nin, acil durumlarda gerçekleştirilmesi öngörülen pazarlık usulüyle ihale ettiği Kelebek ve Uğur Böceği Müzesi, toplam 46 milyon 769 bin TL’ye mal olacak.

yapi.com.tr
Onikişubat Belediyesi 46 Milyona Kelebek Müzesi Yapacak

Kahramanmaraş Onikişubat Belediyesi, Kelebek ve Uğur Böceği Müzesi yaptırıyor. Kelebek ve Uğur Böceği Müzesi için ilk ihale 29 Kasım 2017'de yapıldı. 4 Ocak 2018'de 21 milyon 946 bin TL'lik sözleşme imzalandı ancak ihale feshedildi. 2021 yılı, Mayıs, Haziran ve Temmuz aylarında açılan 3 ihalede ise istekli çıkmadı.

Sözcü’den Deniz Ayhan’ın haberine göre; belediyenin son ihalesi 7 Eylül 2021'de yapıldı. İhale, “doğal afet, salgın hastalık, can veya mal kaybı tehlikesi gibi ani ve beklenmeyen olayların” ortaya çıkması durumunda ‘acil' koduyla kullanılan ‘Pazarlık 21 B' usulüyle yapıldı.

İhaleye tek firma katıldı ve bu firma ihaleyi aldı. 22 Eylül 2021'de Kelebek ve Uğur Böceği Müzesi inşaatı işi için 31 milyon 990 bin TL'lik sözleşme imzalandı.

Belediye Hasancıklı Rekreasyon alanında bulunan Kelebek ve Uğur Böceği Müzesi inşaatı, çatı ve cephe imalatlarında kullanılmak üzere montaj malzemesi de satın aldı ve 14 milyon 779 bin 611 TL ödedi. Kelebek müzesi belediyeye en az 46 milyon 769 bin TL'ye mal olacak.

Haberin tamamına linkten ulaşılabilir.

http://www.yapi.com.tr/haberler/onikisubat-belediyesi-46-milyona-kelebek-muzesi-yapacak_188105.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!