Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Ortaca’ya 6.5 Milyon Liralık Yatırım

Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin Ortaca İlçesi’nde gerçekleştireceği ve 6.5 milyon liraya mal olacak çevre düzenlemeleri ve ışıklandırma çalışmalarının 4 ayda bitirilmesi hedefleniyor.

yapi.com.tr
Ortaca’ya 6.5 Milyon Liralık Yatırım

Muğla Büyükşehir Belediyesi, Ortaca’nın Atatürk Bulvarı üzerinde daha iyi görünüm ve trafik güvenliğini arttırmayı hedeflediği projesinin çalışmalarına başladı. DHA'nın haberine göre, 4 ayda tamamlanarak bulvarın yeni görünümüne kısa zamanda kavuşturulması hedefleniyor. 1600 metrede sıcak asfalt kaplama çalışması, kaldırım, bisiklet yolu, engelli yürüyüş yolu, durak yenilemeleri, çevre düzenlemeleri ve ışıklandırma çalışmalarının yapılacağı projenin 6.5 milyon liraya mal olacağı belirtildi. Atatürk Bulvarı üzerinde Muğla Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, ADM Elektrik Dağıtım A.Ş. ve Türk Telekom ile altyapı çalışmalarına başlanmış, içme suyu hattının ve kanalizasyon hattının yenilenmesi, havai hatların yeraltına alınması işlemlerine devam ediyor.

Projenin Ortaca’ya yakışan kent imajı ve kimliğini güçlendiren, trafik güvenliğini arttırarak vatandaş odaklı bir çalışma olduğunu belirten Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı CHP’li Osman Gürün, "Vatandaşlarımızın yaşadığı sorunları bilerek ve bu sorunları bir daha yaşamamaları yönünde plan ve projeler yapıyor, bunun bilinciyle çalışmalarımızı yürütüyoruz. Tüm ilçelerimizde vatandaşlarımızın yüzünü güldürmeye, hak ettikleri kamusal alanlardaki hizmetlere kavuşmaları için var gücümüzle çalışmalara devam ediyoruz" dedi.

http://www.yapi.com.tr/haberler/ortacaya-6-5-milyon-liralik-yatirim_155401.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!