Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.

Osmangazi Köprüsü'nde HGS Bilmecesi

Osmangazi Köprüsü'nde HGS çalışmadığını söyleyen yetkililer vatandaşlardan nakit para istiyor. Nakit parası olmayana önce kredi kartı sonra banka kartı soruluyor, en son da kişiye ceza yazılarak köprüden geçişine izin veriliyor.

yapi.com.tr
Osmangazi Köprüsü'nde HGS Bilmecesi

Osmangazi Köprüsü’nden geçen vatandaşlar son zamanlarda sıklıkla HGS sisteminin bozuk olduğu söylüyor ve bu yüzden ödemeleri nakit yapıyorlar. Peki sizin başınıza böyle bir olay gelse ve üzerinizde bırakın nakit parayı hiç para yoksa ne yapacaksınız? Sozcu.com.tr, Yavuz Sultan Selim Köprüsü Köprüsü İşletmesi AŞ ve Osmangazi Köprüsü’nü işleten Otoyol AŞ yetkililerinden bilgi aldı.

Çağrı merkezi yetkilileri köprülerde zaman zaman HGS sisteminin ‘arızalandığını’ söyleyerek vatandaşların yanlarında nakit olmaması durumunda başlarına gelecekleri anlattı.

1) Vatandaşta önce HGS sisteminin arızalı olduğu söyleniyor ve nakit para isteniyor.

2) Eğer nakit para yoksa kredi kartı soruluyor,

3) Kredi kartı yoksa banka kartı isteniyor.

4) Bunların hiçbirinin yanında olmaması durumunda HGS sisteminde parası olan vatandaşın plakası alınarak ceza yazılıyor.

Ceza 15 içinde ödenirse sorun yok
HGS ve OGS sistemlerinde bazı zamanlar arıza olduğu ve bu zamanlarda yaşanan olayları aktaran işletme yetkilileri, “HGS ve OGS sistemlerinde bazı zamanlar sıkıntı yaşanabiliyor. Bu zamanlarda vatandaştan nakit para istiyoruz. Nakit parası yoksa kredi kartını istiyoruz. Eğer kişinin üzerinde hiç para yoksa plakasını alıp ceza kesiyoruz. Vatandaş bu cezayı 15 gün içerisinde ödediği taktirde bir sıkıntı yok. Ancak 15 gün içerisinde ödemezse faiz alınıyor” ifadelerini kullandı.

http://www.yapi.com.tr/haberler/osmangazi-koprusunde-hgs-bilmecesi_166324.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!