Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Özak GYO, Güneşli'ye Ofisleri Kondurdu, Sırada İkitelli Var

Özak GYO, Güneşli Basın Ekspres Yolu üzerinde inşa ettiği A sınıfı ofis projesi İşİstanbul 34'ün inşaatını tamamlayarak kiralama çalışmalarına başladı. 35 milyon dolarlık yatırımla tamamlanan projede 30 bin metrekare kapalı alan içerisinde 2 adet VİP ofis, 19 adet modüler ofis, 4 adet podyum ofis ve 15 adet mağaza bulunuyor.

Sabah Gazetesi
Özak GYO, Güneşli'ye Ofisleri Kondurdu, Sırada İkitelli Var

Tekstil, turizm, enerji ve İnşaat alanlarına faaliyet gösteren Ö Global iştiraklerinden Özak GYO, Güneşli Basın Ekspres Yolu üzerinde inşa ettiği A sınıfı ofis projesi İşİstanbul 34'ün inşaatını tamamlayarak kiralama çalışmalarına başladı. 35 milyon dolarlık yatırımla tamamlanan projede 30 bin metrekare kapalı alan içerisinde 2 adet VİP ofis, 19 adet modüler ofis, 4 adet podyum ofis ve 15 adet mağaza bulunuyor. İşİstanbul 34 projesinde ofislerin metrekare kira fiyatları 11 dolar ile 14 dolar arasında değişirken, mağaza metrekare kira fiyatları ise 20 dolardan başılıyor. Projede, kiralama işlemleri ColiersInternatinal tarafından yürütülüyor.

Havalimanına 5 dakika

Özak GYO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Akbalık, İşİstanbul 34 projesinin holding şirketlerinden İnter Yapı tarafından inşa edildiğini ve Özak GYO'nun portföyünde bulunduğuu belirterek, projeyle birlikte Güneşli bölgesinde eksikliği hissedilen uluslararası standartlarda A sınıfı ofis ihtiyacını karşılamayı planladıklarını söyledi. İşİstanbul 34'ün ulaşım kolaylığı ve merkezi konumuyla ön plana çıktığına değinen Akbalık, "Projemiz Atatürk Havalimanı'na, E-5 ve E-6 çevre yollarına 5 dakikalık mesafede bulunuyor. Ayrıca 2001 yılında tamamlanacak metro projesine de 50 metrelik uzaklıktayız" dedi. Projenin tamamlandığını ve kirala çalışmalarının başladığını ifade eden Akbalık, ofis katlarının taşınmaya hazır olduğunu, tercih edenler için 3 farklı tipte hazır ofis çözümü imkanıda sunduklarını kaydetti.

Hedef 2011'de halka arz

Akbalık, Özak GYO'nun SPK tebliğleri uyarınca halka arz için 2012 yılına kadar süresi bulunduğuna değinerek, "Hedefimiz, 2012'ye kadar beklemeden 2011 içinde çalışmalarımızı tamamlayarak halka arz" dedi. Akbalık, Özak GYO'nun orta vadede portföy değerini 250- 300 milyon dolara çıkartarak, büyüklük sıralamasında ilk 4-5 GYO arasına girmeyi hedeflediklerini anlattı.

34Portal, 2010 Mayıs'ta İkitelli'de hizmete girecek

Özak GYO'nun bir diğer projesi İkitelli'deki çok amaçlı kompleks 34Portal'da 2010 Mayıs'ta hizmete girecek. Lojistik, antrepo ve üretim amaçlı olarak kullanılabilecek çok amaçlı komleks 90 bin metrekare kapalı alandan oluşuyor. 34 Portal yaklaşık 90 milyon dolarlık bir yatırımla hayata geçmiş olacak.

http://www.yapi.com.tr/haberler/ozak-gyo-gunesliye-ofisleri-kondurdu-sirada-ikitelli-var_76150.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!