Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Pakplast'tan Tesisat Ustalarına Seminer

Pakpen Şirketler Grubu çatısı altında 'Yıllar Boyu Sağlam Boru' sloganıyla alt ve üst boru üretimi yapan Pakplast, tesisatçıları ürünleri hakkında bilgilendirmek amacıyla Türkiye çapında eğitim seminerleri düzenliyor. Temmuz ayında sırasıyla Antalya Kumluca, Erzurum, Iğdır, Kars ve Van'da gerçekleştirilen seminerlere, yaklaşık 800 tesisatçı

yapi.com.tr
Pakplast'tan Tesisat Ustalarına Seminer

Pakpen Şirketler Grubu çatısı altında 'Yıllar Boyu Sağlam Boru' sloganıyla alt ve üst boru üretimi yapan Pakplast, tesisatçıları ürünleri hakkında bilgilendirmek amacıyla Türkiye çapında eğitim seminerleri düzenliyor. Temmuz ayında sırasıyla Antalya Kumluca, Erzurum, Iğdır, Kars ve Van'da gerçekleştirilen seminerlere, yaklaşık 800 tesisatçı katıldı.

Pakpen Şirketler Grubu, 2007 yılı başından bu yana alt ve üst yapı boru grubunda Pakplast markası ile üretim yapıyor. Ürünleri arasında polietilen borular ve ek parçaları, polipropilen borular ve ek parçaları, alüminyum folyolu polipropilen borular, kompozit borular, PEX-b ve oksijen bariyerli borular, atık su boruları ve ek parçaları ile doğal gaz boruları ve kendinden muflu korige altyapı boruları bulunuyor.

Ürünlerini tesisatçılara daha yakından tanıtmak amacıyla Türkiye genelinde 'tesisatçı seminerleri' düzenleyen Pakplast, seminerde, Pakplast’ın üretim teknikleri, rekabetteki farkı ve uygulamada Pakplast farkını ortaya koyan konularla ilgili bilgi verdi. Pakplast Üst Yapı Boru Grubu Satış Müdürü Aykut Tekinalp ve Pakplast Boru Fabrika Müdürü Melih Beşkazalıoğlu'nun konuşmacı olduğu seminerlerde, yaşam koçu ve eğitmen İsmail Karasu da 'Kazanan İnsan Olma' konulu sunumlar yaptı.

http://www.yapi.com.tr/haberler/pakplasttan-tesisat-ustalarina-seminer_88793.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!