Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Palmarium Life’de Tatil 365 Gün

Palmarium Life, stresten uzak, doğa ile iç içe bir yaşam sürerken, modern hayattan kopmadan günün her anını tatil keyfiyle yaşama imkanı sunuyor. Proje, kaplıcalar ile narenciye ve nar bahçelerine yakın konumuyla sakinlerini doğanın nimetlerinden yararlandırırken, golf tesisleri ve Iztuzu plajı ile de renkli ve eğlenceli bir sosyal hayat sunuyor.

yapi.com.tr
Palmarium Life’de Tatil 365 Gün

Palmarium Life, stresten uzak, doğa ile iç içe bir yaşam sürerken, modern hayattan kopmadan günün her anını tatil keyfiyle yaşama imkanı sunuyor. Proje, kaplıcalar ile narenciye ve nar bahçelerine yakın konumuyla sakinlerini doğanın nimetlerinden yararlandırırken, golf tesisleri ve Iztuzu plajı ile de renkli ve eğlenceli bir sosyal hayat sunuyor. Farklı daire seçeneklerinin yer aldığı projede fiyatlar 77 bin 391 ile 156 bin 087 TL arasında değişiklik gösteriyor.

Palmarium Life projesi, Dalaman’ın narenciye ve nar bahçeleri ile çevrelenmiş cennet doğasında, Sarıgerme Plajı’na ve golf tesislerine 15 dakika, dünyanın en uzun ikinci plajı olan Iztuzu’ya ise sadece 20 km uzaklıkta yer alıyor. Emlo İnşaat tarafından gerçekleştirilen ve RE/MAX Platin Ofisi tarafından pazarlanan projede, 45 metrekare ile 105 metrekare arasında 1+1, 2+1, 3+1 flat daire, bahçe ve çatı dubleksi seçenekleri yer alıyor.

Proje, temizlik ve shuttle hizmeti sayesinde, hızla akıp giden zamana karşı küçük kaygıları gidermeye çalışıyor. Dairelerde beyaz eşyalar ve tüm odalardaki klimalar yaşam konforunu artırırken,  7 gün ve 24 saat dahili kamera sistemi de güvenli bir yaşam sağlıyor. Sitenin sosyal ve sportif  olanakları içerisinde, açık yüzme havuzu, tenis kortu, spa ve fitness center yer alıyor. Wi-fi internet bağlantısı ile site içerisindeki cafe - restaurantta ya da çocuk parkında dahi, online olma imkanı sunuluyor.

http://www.yapi.com.tr/haberler/palmarium-lifede-tatil-365-gun-_71202.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!