Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Panasonic Türkiye’nin Klima Satış ve Pazarlama Müdürü Melis Bozoğlu

Elektronik ürünler alanında dünya lideri Panasonic’in Ocak 2010’da faaliyete başlayan Türkiye Ofisi, kadrosuna yeni isimler katarak büyümeye devam ediyor. Panasonic Klima Satış ve Pazarlama Müdürü görevini 13 Eylül 2010 tarihinde devralan Melis Bozoğlu, Panasonic Klima Sistemlerinin pazarlama stratejileri, stok yönetimi ve kampanya çalışmaları

yapi.com.tr
Panasonic Türkiye’nin Klima Satış ve Pazarlama Müdürü Melis Bozoğlu

Elektronik ürünler alanında dünya lideri Panasonic’in Ocak 2010’da faaliyete başlayan Türkiye Ofisi, kadrosuna yeni isimler katarak büyümeye devam ediyor. Panasonic Klima Satış ve Pazarlama Müdürü görevini 13 Eylül 2010 tarihinde devralan Melis Bozoğlu, Panasonic Klima Sistemleri'nin pazarlama stratejileri, stok yönetimi ve kampanya çalışmaları gibi geniş çaplı sorumluluklarını üstlenecek.

Melis Bozoğlu kimdir?

1977 doğumlu Melis Bozoğlu, lisans eğitimini Bilkent Üniversitesi İşletme Bölümü’nde tamamladı. Londra Middlesex Üniversitesi’nde Pazarlama Yönetimi dalında yüksek lisans yapan Bozoğlu bu dönemde Türk tekstil ve giyim sektörlerinin uluslararası pazardaki rekabet konumuna dair ayrıntılı bir tez çalışmasına imza attı. Akıcı derecede İngilizce bilen Melis Bozoğlu, kariyerine La Suisse Insurance Ltd. firmasının pazarlama departmanında başladı. 2005 yılından itibaren de Vestel Grubu’nda Dayanıklı Tüketim Malzemeleri Ürün Müdürü olarak çalıştı. Panasonic Klima Satış ve Pazarlama Müdürü görevine başlamadan önce de yine Vestel Dayanıklı Tüketim Malzemeleri’nin Orta Doğu ve BDT Ülkeleri Ürün Müdürü görevini yürütmekteydi.

ETİKETLER: firma
http://www.yapi.com.tr/haberler/panasonic-turkiyenin-klima-satis-ve-pazarlama-muduru-melis-bozoglu_83264.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!