Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

"Park Et Devam Et" Projesi Tam Gaz

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin şirketi İSPARK, "Park Et Devam Et" projesini İDO iskelelerinde devam ettiriyor. Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan açıklamaya göre, bu projeyi ilk olarak Ümraniye Haldun Alagaş Otoparkı'nda hayata geçiren İSPARK, il genelindeki İDO iskelelerine yakın otoparkları, vatandaşların talebi doğrultusunda "Park Et Devam

CNN Türk
1 "Park Et Devam Et" Projesi Tam Gaz

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin şirketi İSPARK, "Park Et Devam Et" projesini İDO iskelelerinde devam ettiriyor. Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan açıklamaya göre, bu projeyi ilk olarak Ümraniye Haldun Alagaş Otoparkı'nda hayata geçiren İSPARK, il genelindeki İDO iskelelerine yakın otoparkları, vatandaşların talebi doğrultusunda "Park Et Devam Et" noktaları olarak İstanbulluların hizmetine sunmaya devam ediyor.

İSPARK, proje kapsamında Avcılar İDO, Yenikapı İDO Açık, Kabataş İskelesi, Bostancı Açık, Maltepe İDO, Pendik İDO, Haydarpaşa-Protokol Camisi, Kadıköy İSKİ Açık Otoparkının da yer aldığı noktalarda araçları toplayarak, kent merkezindeki trafiğin akışına katkı sağlıyor. Bu otoparklarda ücretler düşük tutuluyor.

İSPARK, metrobüs güzergahları üzerindeki Merter Metro İstasyonu, Balmumcu Katlı Otoparkı, Zeytinburnu Çırpıcı, Küçükçekmece Evlendirme Dairesinde "Park Et Metrobüsle Devam Et" projesini hayata geçirmişti. Yaklaşık 5 bin araç bu hizmet noktalarından yararlanıyor.

Büyükşehir Belediyesi'yle çalışmalar yürüten İSPARK, projenin kent geneline yayılması için AR-GE çalışmalarını devam ettiriyor.

Şubatta metrobüs hattının Söğütlüçeşme'ye ulaşacağını göz önüne alan İSPARK, bu hat üzerinde yeni "Park Et ve Devam Et" noktaları oluşturmak için çalışmalarını sürdürüyor.

Açıklamada görüşlerine yer verilen İSPARK Genel Müdürü Kadir Gurbetçi, uygulamaya konulan projeyle otopark sıkıntısının azalacağını belirterek, bu projeyle kent genelinde deniz ulaşımını teşvik emek istediklerini, İstanbul trafiğini de rahatlatacak uygulamayla çevreye ve ekonomiye de katkı sunmak istediklerini kaydetti.

http://www.yapi.com.tr/haberler/park-et-devam-et-projesi-tam-gaz_64907.html

Read Comment Section
1 Yorum Yorum Yaz
  • çok güzel bir proje ve çok çağdaş bir uygulama. medeniyet/çağdaşlık laf ile değil uygulama ile olur. proje sahibini ve uygulayanları kultuyorum. YANITLA
1 yorumdan 1 tanesi gösteriliyor. 
Yorumunuzu ekleyin
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!