Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU
İLİŞKİLİ HABERLER

Ahşap Parkelerde 2017 Modası

Parke Üretimini İki Katına Çıkardı

Ulusal ve uluslararası pazarlarda mobilya, dekorasyon ve inşaat sektörlerine; MDF, MDF-LAM, panel, profil, parke ve kapı üretimiyle 5 kıtada 60’tan fazla ülkede faaliyet gösteren AGT, kapasite artışı için yatırımlarına hız verdi.

yapi.com.tr
Parke Üretimini İki Katına Çıkardı

AGT, yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor.  İkinci parke hattıyla birlikte, parke üretimini iki katına çıkaran firma ayda yaklaşık 2 milyon m2 parke üretecek.

AGT Satış ve Pazarlamadan Sorumlu Grup Başkanı Şirzat Subaşı konuyla ilgili yaptığı açıklamada “2015 yılında 500 milyon TL ile elde ettiğimiz %45’lik büyüme oranının 2016 yılı ilk 6 ay sonunda da sürdüğünü görmekteyiz. 2015 yılında gerçekleştirdiğimiz büyüme ile sektörümüzde öncü olduk. İhracatta elde ettiğimiz başarılarla farkımızı ortaya koyduk.  Bu sağlıklı büyüme ile beraber kapasite artışı için yatırımlarımıza hız vermiş ve 2016 içinde devreye aldığımız makine ve ikinci parkı hattı yatırımları ile yıllık parke üretim hacmimizi yıllık 25 milyon m2’ye ulaştırmış durumdayız. Ülkemizin hedefleri; bizim hedeflerimiz demek. Biz AGT olarak ülkemizin gücüne inanıyoruz; bundan sonra da şirket olarak üzerimize düşen görevleri fazlasıyla yapmaya devam edeceğiz. Kapasite artışımızın yanı sıra pazara sunduğumuzu yenilikçi ürünümüz AGT Power Gloss ile de pazardaki konumumuzu güçlendirmeyi hedefliyoruz” diye konuştu.

ETİKETLER: AGT
http://www.yapi.com.tr/haberler/parke-uretimini-iki-katina-cikardi_151079.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!