Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Peli Kapıları 12. Uluslararası Kapı Fuarına Katılacak

Bu yıl 12’ncisi düzenlenen Uluslararası Ahşap, Çelik, Endüstriyel, Otomatik Kapı ve Kapı Yan Sanayi İhtisas Fuarı’na PELİ DK’da katılacak.

yapi.com.tr
Peli Kapıları 12. Uluslararası Kapı Fuarına Katılacak

Vezirköprü Orman Ürünleri’nin markası olan PELİ DK; 2017 yılında üretmeye başladığı dekoratif iç mekan kapıları ile yer ve kapı uyumunu tam anlamıyla gerçekleştirmeyi vaat ediyor.

Parke sektöründe uzun yıllardır var olan Peli Parke ürün gamında yeni bir konsept açarak üretmeye başladığı iç mekan kapılarını; "İskandinav Style", "Dynamic Style", "Prismatic Style" adıyla tanıtılacak. Her stilin kendi içinde farklı modelleri olan kapılar şu an 12 ayrı tasarımda üretiliyor. Tüketicinin yaşam tarzına uygun modellerin yanısıra, mobilya trendleriyle de birleşen tasarımları hayata geçiren Peli DK kapılar, fuar boyunca sektör profesyonelleri ve nihai tüketicinin beğenisine sunulacak.

Kapı ve parke yüzeyleri ile mekanlarda bütünlük
15-18 Şubat 2018 tarihleri arasında CNR Expo’da düzenlenecek fuarda 10. Hol 86 No’lu standda tanıtılacak olan Peli DK kapılarının tasarımında öncelik parke ve kapı yüzeyini bütünleştirmek. Kendi ürünlerinin en önemli tamamlayıcısı olarak gördükleri kapıların, kendi tasarım-kalite anlayışıyla gerçekleşmesi gerektiğine inanan Peli Parke, kapı üretimine bu anlayışla karar verdi. Peli DK, aynı kapı modelinde parke ve süpürgelikleri üretmesiyle de dikkat çekiyor.

Kapı sektöründe ses, kapılara sessizlik getirdi 
Kapıların diğer özellikleri; çizilmeye karşı dayanıklı olması, kolay temizlenebilmesi/toz tutmaması, yüzeyinin canlı ve parlak durması, kasa, pervaz ve kapı yüzeyinin aynı dokuda görünmesi olarak sıralanıyor. Aynı zamanda kapı yuvasında kullanılan fitil de kapının sessiz olmasını sağlıyor.

http://www.yapi.com.tr/haberler/peli-kapilari-12-uluslararasi-kapi-fuarina-katilacak_163041.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!