Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Pendik'te 'Fin' rezidansı

Rem Yapı'nın Pendik'te inşa ettiği 117 dairelik Residence Martan, Eylül 2008'de teslim edilecek. Firma, satışlarda teslim tarihine kadar vade yapıyor.

Sabah Emlak



img src="http://www.yapi.com.tr/Uploads/HaberMedya/2007\sektorel\51369.jpg" align="left" hspace=5 vspace=5>Finlandiyalı ve yerli ortaklar tarafından kurulan ve daha önce Residence Martan Ortaköy ve Residence Martan Levent isimli iki projeye imza atan Rem Yapı, Pendik'teki yeni projesi için ilk kazmayı kasım ayında vurdu. Pendik sahiline beş kilometre uzaklıkta inşa edilen Residence Martan, 4 bin 300 metrekare üzerine inşa ediliyor. Rezidans özellikleri taşıyan proje dört bloktan meydana geliyor. Rezidans Martan'da toplam 117 daire bulunuyor.

Beş farklı daire tipi
Projede yer alan daireler özelliklerine göre beş farklı tipe ayrılıyor. Residence Martan'da 1+1, 2+1 ve 3+1 şeklinde inşa edilen konutların yanı sıra bahçe ve çatı dublekslerine de yer veriliyor. Dairelerin büyüklükleri ise 70 metrekareden başlıyor ve 200 metrekareye kadar çıkıyor. 4 bloktan oluşan projede tüm bloklar otopark katından birbirine bağlanıyor. Binaların altındaki iki kat ise tamamen otoparklara ayrılıyor. Bin 300 metrekarelik sosyal tesis alanının da bulunduğu Residence Martan'da sportif amaçlı kullanılabilecek kapalı bir yüzme havuzu da yer alıyor. Yüzme havuzunun, jakuzi özelliği de bulunuyor. Projede, ayrıca; sauna, spor merkezi, bilardo ve çok amaçlı toplantı salonu gibi farklı sosyal alanlar da mevcut.

2008'de teslim edilecek

İnşaatına 2006 Kasım'da başlanan ve şu anda üç bloğun temelinin atıldığı proje karkas aşamasında. Residence Martan'da dairelerin metrekare birim fiyatları ise ortalama bin dolardan başlıyor. Projede blokların üst katlarında yer alan daireler uzaktan deniz manzarasına da hakim. Eylül 2008'de teslim edilmesi planlanan proje için yapımcı firma Rem Yapı, teslim tarihine kadar vadelendirme yapıyor. Özel kredilendirme sistemi için bankalarla irtibat halinde olan Rem Yapı peşin satışlarda ve toplu alımlarda çeşitli indirimler de yapıyor.

Residence Martan'ın künyesi
:

* Firma: Rem Yapı

* Yer: Pendik

* Büyüklük: 4 bin 300 m2

* Konut sayısı: 117

* Konut büyüklüğü: 70-200 metrekare

* Fiyat: bin dolar (m2)

* Tel: (0 216) 307 05 82


http://www.yapi.com.tr/haberler/pendikte-fin-rezidansi_51369.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!