Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.

Perakende Güneşi Özel Ödülü Vitra'nın

VitrA ve Artema ürünlerinin satışa sunulduğu İntema mağazalarının tüm çalışanlarını, Türkiye’nin satış odaklı ilk sosyal ağında bir araya getiren IntemaLive, 2012 Perakende Günleri kapsamında Perakende Güneşi Özel Ödülü’ne layık görüldü.

yapi.com.tr
Perakende Güneşi Özel Ödülü Vitra'nın

VitrA ve Artema ürünlerinin satışa sunulduğu İntema mağazalarının tüm çalışanlarını, Türkiye’nin satış odaklı ilk sosyal ağında bir araya getiren IntemaLive, 2012 Perakende Günleri kapsamında Perakende Güneşi Özel Ödülü’ne layık görüldü. Müşteri memnuniyetini esas alan keyifli ve rekabetçi bir platform olarak kurgulanan IntemaLive, tüm mağazalar ve çalışanlar arasında anlık bilgi alışverişine imkan sağlıyor. Çalışanların bilgiye mekandan ve zamandan bağımsız şekilde kolay ulaşımı; müşterilerin satın almak istedikleri ürünle ilgili bilgilendirilme ve karar verme sürelerini kısaltarak zaman tasarrufu sağlıyor. IntemaLive, Eczacıbaşı İnovasyon Ödülleri’nde En İyi E-Dönüşüm Projesi Ödülü’nü kazanmıştı.

Sosyal medya kullanımını, günlük hayatlarının vazgeçilmez bir parçası olarak gören Y kuşağının ihtiyaçlarını göz önünde bulunduran IntemaLive, yılda 3.275 saatlik işgücü ve 645.000 TL’lik mali tasarruf sağlıyor. Sistem; çalışanlara anlık olarak satılan her üründen ne kadar su tasarrufu sağlandığı ve bu sayede kaç ağaç dikildiğinin bilgisini de vererek, keyifli bir rekabet ortamı yaratıyor.

http://www.yapi.com.tr/haberler/perakende-gunesi-ozel-odulu-vitranin-_103185.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!