Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Platform Merter'de Teslimler Başlıyor

Eroğlu Gayrimenkul tarafından Merter’de hayata geçirilen “Platform Merter’de” 215 adetten oluşan süit bölümünün satışı tamamlandı. Projenin rezidans bloğunun satışında ise sona yaklaşıldı.

yapi.com.tr
Platform Merter'de Teslimler Başlıyor

Rezidans, spor center, süit ve Fashion Park’tan oluşan Platform Merter’de 215 adetten oluşan süit bölümünün satışı tamamlandı. Projede aile rezidansı olarak adlandırılan 81 adet rezidans ile 34 adet teras evin bulunduğu bloktaki teslimatlara 25 Haziran’da başlanacak.Resepsiyon, kapalı otopark, güvenlik, kat temizliği ve concierge hizmetinin sunulduğu projede ayrıca restoranlar, profesyoneller tarafından işletilecek olan sports & welness center dairelere bir asansör uzaklığında yer alıyor. Rezidans bloğunda ayrıca SPA, buhar odası, Türk Hamamı, sauna ve yüzme havuzu da bulunuyor. 39 rezidasın satışına devam edilen Platform Merter'de yaşamın bedeli 692 bin TL’den başlıyor.

Platform Merter Fashion Park projesi, Atatürk Havalimanı ile metro, metrobüs gibi toplu taşıma araçlarına yakınlığının yanı sıra, İstanbul’un en önemli ulaşım arteri olan E-5 üzerindeki merkezi konumuyla geleceğin iş, ticaret ve yaşam merkezi olarak 20 bin metrekare alan üzerine inşa edildi.

 

http://www.yapi.com.tr/haberler/platform-merterde-teslimler-basliyor-_109647.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!