Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

PLD Türkiye’nin Yeni Sayısında Tema: Sağlık için Işık

Professional Lighting Design Türkiye’nin yeni sayısında tema: “Sağlık için ışık”.

yapi.com.tr
PLD Türkiye’nin Yeni Sayısında Tema: Sağlık için Işık

er sayı bir tema çerçevesinde ışığı masaya yatıran PLD’nin Ekim – Kasım sayısı zengin bir içerikle okurlarının karşısında.

Vitaminler, egzersizler, ilaçlar, ameliyatlar ile tam bir çılgınlığa dönüşen bir kavram artık “sağlık”… Sağlıklı yaşamak adına yapabileceklerimiz veya daha net söylenirse harcayabileceğimiz paralar bir çok firmanın ağzını sulandırıyor. Ancak bu kadar “bilinçli” bireyler olarak farkında olmadığımız gerçeklerle de tanışmaya hazır olmalıyız.
Yanlış tasarlanmış ışık, sağlığımıza, psikolojimize, bedenimize yani kısacası hayatımıza yönelik bir tehdittir. Bu kadar basit. Günümüzün çoğunu kapalı kapılar ardında, güneş ışığından yoksun yapay ışıkla aydınlatılmış ortamlarda geçiren insanlar olarak bu gerçeği görme zamanımız çoktan geldi. Yaşam kalitemiz, güneş ışığı eksikliğini onu taklit ederek gidermeye çalışan aydınlatma tasarımı ve elemanlarının başarısına bağlı.

Ayrıca yine tüm teknik detayları ile bu sayıdaki projeler: Yurtdışından Providenciales Adaları’ndaki Amanyara otelleri, Zürih (İsviçre) Münstergasse'deki Fitness parkında yer alan hamam, İsviçre'nin Baden kentindeki Limmathof otelinin Novom Spa merkezi ve İngiltere Brighton'daki çocuk kliniği ile Türkiye’den Bilgi Üniversitesi Santralistanbul, Abdi İbrahim İlaç ve Reysaş Genel Müdürlüğü binaları.


http://www.yapi.com.tr/haberler/pld-turkiyenin-yeni-sayisinda-tema-saglik-icin-isik_57451.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!