Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

PLD Türkiye'nin Yeni Sayısının Teması Yaratıcı Mağaza Aydınlatması

Her sayı bir tema çerçevesinde ışığı masaya yatıran PLD Türkiye’nin Şubat – Mart sayısı zengin bir içerikle okurlarının karşısında.

yapi.com.tr
PLD Türkiye'nin Yeni Sayısının Teması Yaratıcı Mağaza Aydınlatması

er sayı bir tema çerçevesinde ışığı masaya yatıran PLD Türkiye’nin Şubat – Mart sayısı zengin bir içerikle okurlarının karşısında. Rekabetin günümüzde geldiği boyut düşünüldüğünde artık akıllı markalar sadece ürünleri ile değil, onları sunuş biçimleri ile de farkılık yaratma peşinde. Artık sadece bir ürün değil, bir deneyim satın alıyoruz. Ürünün doğru teşhiri, doğru renklerin elde edilmesi, kurumsal kimlik, potansiyel alıcının algısının ürünün değerine orantısı, mağazada geçirilen zaman gibi bir çok etmen biraraya geliyor ve deneyim ortaya çıkıyor. Bu deneyimin büyük ve önemli parçası ise ürünün sergilendiği mağazanın aydınlatma tasarımı. İşte bu yüzden bu sayımızı aydınlatma konseptleri ile yaratıcı ve farklı çözümler sunmuş örneklere ayırdık.

PLD Türkiye'nin yer verdiği projeler ise şunlar: Yurtdışından Stokholm’deki PUB mağazası, Zürih’li moda markası Ida Gut’a özel satış sahnesi ve Londra’daki Harry Winston ve Leviev kuyumcuları ile Türkiye’den Enzo Angiolini, Nine West, Faik Sönmez İstinye Park, Mithat, Zen Diamond, Matraş İstinye Park mağazaları, Yeşilyurt Alışveriş Merkezi (Samsun) ve CCR Hotels SPA (Uçhisar).

http://www.yapi.com.tr/haberler/pld-turkiyenin-yeni-sayisinin-temasi-yaratici-magaza-aydinlatmasi_60164.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!