Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Polisan 'Mix Sistem'le Nalburlara 10 Milyon Dolarlık Yatırım Yapacak

Polisan Boya, nalbur iyileştirme projelerini desteklemek ve tüketicilere sonsuz renk hizmeti sunabilmek amacıyla 'Yeni Nesil Mix Sistem' adıyla yeni bir renklendirme hizmeti kuruyor. Öncelikle ülke çapında 1.000 noktanın hedeflendiği bu yapı, Polisan’dan başlayarak, tüketiciye kadar uzanan zincirin her halkasına değer katmayı amaçlıyor.

yapi.com.tr
Polisan 'Mix Sistem'le Nalburlara 10 Milyon Dolarlık Yatırım Yapacak

Polisan Boya, nalbur iyileştirme projelerini desteklemek ve tüketicilere sonsuz renk hizmeti sunabilmek amacıyla 'Yeni Nesil Mix Sistem' adıyla yeni bir renklendirme hizmeti kuruyor. Öncelikle ülke çapında 1.000 noktanın hedeflendiği yapı, Polisan’dan başlayarak, tüketiciye kadar uzanan zincirin her halkasına değer katmayı amaçlıyor.

Sistemle nalburlar, etkili stok yönetimi yapabilecek, nakit akışlarını ve finansal yapılarını daha sağlam bir platforma oturtma şansına sahip olacaklar. Polisan, beyaz renkli boyanın perakende noktasında istenen tonda renklenmesi prensibi üzerine kurulu bu sistemin yaygınlaştırılması için 10 milyon Amerikan Dolar’lık bir yatırım yapacak. Orta ölçekli bir boya fabrikası kurmaya eşdeğer bu yatırımla amaçlanan nalburlara son derece ciddi bir katma değer sağlamak olduğu belirtiliyor.

Polisan Holding CEO’su Erol Mizrahi’nin sistemi şöyle değerlendiriyor:

"Bu amaç çerçevesinde, öncelikle iş ortağımız nalbur ve boya perakendeciliği yapan müşterilerimizin dükkânlarını düzenleyerek bu satış noktalarının daha rahat ve keyifli alışveriş yapılabilecek bir yapıya kavuşturmayı hedefliyoruz. Son yıllarda artan tüketici bilinci sayesinde boyacıların olduğu kadar evini boyatacak nihai tüketicilerin de boya alımı için alışveriş noktalarını ziyaret ettiğini görmekteyiz. Bu trendin önümüzdeki yıllar giderecek artacağını ön görüyoruz. Bu değişen tüketici davranışına, Polisan olarak hazırlığımızı Türkiye çapında sayıları 10 bine yaklaşan nalburlarımızı belirli bir program çerçevesinde düzenleyerek cevap verebilmeye çalışıyoruz. Bu şirketimiz açısından oldukça büyük bir yatırım ancak pazar dinamikleri bunu gerektirmekte. Bu değişim Polisan için her yıl milyonlarca liralık yatırım anlamına gelmektedir. Son 2 yılda bu değişimi yaşamış müşterilerimiz, tüketici profilindeki farkı ve gelişen ticari hacimleri karşısında memnuniyetlerini sürekli dile getirmektedir".

ETİKETLER: firma
http://www.yapi.com.tr/haberler/polisan-mix-sistemle-nalburlara-10-milyon-dolarlik-yatirim-yapacak_82512.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!