Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Popescu Çarşıya Girdi Parasını Garanti Verdi

1997 yılında transfer olduğu Galatasaray'da üç lig, iki Türkiye, bir UEFA ve bir de Süper Kupa kazanan Galatasaray'ın efsanevi kadrosunun değişmez oyuncusu Gheorghe Popescu, iş adamlığına soyundu. Eski Romen futbolcu, Romanya'nın başkenti Bükreş'in en büyük alışveriş merkezlerinden birini yapıyor.

Sabah Gazetesi
Popescu Çarşıya Girdi Parasını Garanti Verdi

1997 yılında transfer olduğu Galatasaray'da üç lig, iki Türkiye, bir UEFA ve bir de Süper Kupa kazanan Galatasaray'ın efsanevi kadrosunun değişmez oyuncusu Gheorghe Popescu, iş adamlığına soyundu. Eski Romen futbolcu, Romanya'nın başkenti Bükreş'in en büyük alışveriş merkezlerinden birini yapıyor. Bükreş'in Rahova semtinde başlayacak olan Doldora Baazar için 10 milyon euro yatırım yapacak olan Popescu'ya bir Türk bankası destek oldu. Garanti Bankası'nın Romanya şubesinin Popescu'ya verdiği 10 milyon euroluk krediyle Bükreş'te kurulacak olan alışveriş merkezinde 2 bin kişiye de iş imkanı sağlanacak. Popescu, alışveriş merkezi Doldora Baazar'ın özellikle tekstil ve giyim ürünlerinde öne çıkacağını belirterek, 2010 yılında inşaata başlayacağını kaydetti. 12 bin metrekare alan üzerine kurulacak olan Doldora Bazaar'da 200 araçlık bir otopark bulunuyor.

Otel de yapacak

Daha önce küçük yatırımlar yapan Popescu'nun bu ilk ciddi yatırımı olacak. Doldora Baazar'ın ardından Popescu, 25 milyon euro bedelle bir otel yapmak istediğini söyledi. Bükreş'te bir sanat galerisi de bulunan 41 yaşındaki eski oyuncu Popescu, Galatasaray'da 4 yıl forma giymiş ve çıktığı 122 maçta 9 gol atmıştı. Yeşil sahalara 2001 yılında yurtdışında devam eden Popescu, Galatasaray'dan sonra İtalya ve Alman liglerinde forma giydi ve 2003 yılında futbolu bıraktı.

ETİKETLER: gayrimenkul
http://www.yapi.com.tr/haberler/popescu-carsiya-girdi-parasini-garanti-verdi_81446.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!