Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Prag'da 3 Saatte Ev İnşa Edildi

Çek Cumhuriyeti'nin başkenti Prag'da 3 saatte ev inşa edildi. Mimar Joshua Woodsman tarafından tasarlanan küçük ev görenleri kendine hayran bırakıyor.

yapi.com.tr
Prag'da 3 Saatte Ev İnşa Edildi

Mimar Joshua Woodsman tarafından Çek Cumhuriyeti'nin başkenti Prag'da 3 saatte ev inşa edildi. Sadece bin 200 dolara mal olan küçük ev görenleri kendine hayran bırakıyor. Üç inşaatçı tarafından birleştirilerek yapılan ev 21 panelden oluşuyor.

Deneysel prototip ev istendiği zaman kurulup istenildiğinde demonte edilip başka yere taşınabiliyor. Sabah Gazetesi'nde yer alan habere göre, klasik üçgen çatılı evi kurmak 3 saat sürüyor.

Temeli olmayan küçük ev destekler sayesinde yerden biraz yukarıda duruyor. Bu kurulum, evi gerektiği gibi monte etmeyi ve sökmeyi kolaylaştırıyor. Ev, renk ile bölümlenmiş üç ana bölüme ayrılmış.

Mavi bölümdeki "Gece bölgesi" yatak odasını kapsıyor. Mimar burayı "iyi bir gece uykusu için en ideal alan" olarak nitelendiriyor. "Gün bölgesi" adlandırılan beyaz bölümde masa ve oturma alanları bulunuyor. Isıtma bölgesi olarak adlandırılan kırmızı bölümde ise mutfak ve soba yer alıyor.

http://www.yapi.com.tr/haberler/pragda-3-saatte-ev-insa-edildi_167217.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!