Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

PratikDepo’dan Bahar Temizliği Fırsatı

Pratik Depo, uzun süredir kullanmadığınız eşyalarınızdan tamamen vazgeçmek zorunda kalmadan yaşamınızda yer açabilmenizi sağlarken, yaklaşan bahar mevsimini de özel bir kampanya ile selamlıyor. Normalde günlerce çalışıp yorularak yapabileceğiniz bahar temizliğini sizin yerinize yaptıran PratikDepo, profesyonel bir temizlik ekibiyle evinizi ziyaret

yapi.com.tr
PratikDepo’dan Bahar Temizliği Fırsatı

PratikDepo, uzun süredir kullanmadığınız eşyalarınızdan tamamen vazgeçmek zorunda kalmadan yaşamınızda yer açabilmenizi sağlarken, yaklaşan bahar mevsimini de özel bir kampanya ile selamlıyor. Normalde günlerce çalışıp yorularak yapabileceğiniz bahar temizliğini sizin yerinize yaptıran PratikDepo, profesyonel bir temizlik ekibiyle evinizi ziyaret ederek, bahar öncesinde evinizin köşe bucak komple temizletiyor.

Bahara özel PratikDepo hediyesi

Bahar mevsimi öncesinde PratikDepo çözümleriyle tanışıp 1 yıllık depo kiralayarak evinde yaşama ve bahar sevincine yer açanlar, ücretsiz bahar temizliği yaptırma fırsatından yararlanıyor: PratikDepo görevlileri depolanacak eşyalarınızı teslim almak için evinize gelirken, size yalnız bahar temizliği yapılmasını istediğiniz günü söylemek kalıyor. PratikDepo’nun anlaştığı uzman ekip sizden hiçbir ücret talep etmeden evinizde baştan aşağı komple bahar temizliği yaparken, siz de hiç yorulmadan bahara hazırlanmanın keyfini sürüyorsunuz. Siz de fazla eşyalarınızı PratikDepo’ya emanet edin, dilerseniz evinizdeki bir odanın eşyalarını tamamen boşaltıp PratikDepo’da saklayarak, kendiniz ya da sevdikleriniz için ‘+1 oda’lar yaratın.

Eşyalarınız ne zaman isterseniz kapınızda

PratikDepo çözümleri ile geleneksel nakliye ve ardiye sistemleri arasındaki en önemli fark, PratikDepo’da saklayacağınız eşyalarınızın istediğiniz zaman yeniden elinizin altında olması: İhtiyacınız olduğunda, Pratik Depo'nuzu üç ayda bir kapınıza çağırıp içinden istediğiniz eşyayı alabiliyor, yenisini koyabiliyorsunuz. Nakliye, paketleme ve getir götür işlemleri için ayrıca ücret talep edilmiyor. Önceden haber vermek koşuluyla, dilediğiniz zaman PratikDepo’nun ana deposunu ziyaret edip eşyalarınıza ulaşabiliyorsunuz.

Güvenli, konforlu ve sigortalı

Küçük, orta ve büyük boy konteynırlar olmak üzere üç farklı depolama seçeneği ile en ideal çözümleri sunan PratikDepo’larda her şey sigortalanıyor. Aylık kira ücretine dahil olan sigorta poliçesi, nakliye ve depolama sigorta poliçeleri ile eşyalarınızı kaza, yangın ve hırsızlığa karşı koruyor. Üst düzey güvenlik önlemlerinin bulunduğu rutubetsiz, haşereye karşı ilaçlanmış, nemlenmeyen, küflenmeyen, ısıya ve soğuğa dayanıklı PratikDepo'da irili ufaklı her tür ev eşyasına rahatça yer bulmak mümkün.

http://www.yapi.com.tr/haberler/pratikdepodan-bahar-temizligi-firsati_76319.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!