Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.

Prof. Derya Oktay'a WREN Pioneer Ödülü

Maltepe Üniversitesi Mimarlık ve Tasarım Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Derya Oktay, Dünya Yenilenebilir Enerji Ağı tarafından verilen WREN Pioneer ödülünü almaya layık görüldü.

yapi.com.tr
Prof. Derya Oktay'a WREN Pioneer Ödülü

Prof. Dr. Derya Oktay (Maltepe Üniversitesi Mimarlık ve Tasarım Fakültesi Öğretim Üyesi) Dünya Yenilenebilir Enerji Ağı tarafından iki yılda bir verilen WREN Pioneer ödülünü (Pioneer Award) almaya hak kazandı. Oktay ödülünü 26-30 Temmuz 2021 tarihlerinde Lizbon Teknik Üniversitesi'nde gerçekleştirilen, Portekiz Çevre Bakanı'nın da katıldığı ve davetli konuşmacısı olduğu 20. Dünya Yenilenebilir Enerji Kongresinde, WREN Başkanı Prof. Dr. Ali Sayigh, WREN Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Lawrence Kazmerski ve Kongre Başkanı Prof. Dr. Manuel de A. B. Correia Guedes'den aldı.

 

*

Dünya Yenilenebilir Enerji Ağı (World Renewable Energy Network) ilgili alandan karar vericileri, araştırmacıları, firmaları ve profesyonelleri bir araya getiren küresel bir ağ olup, yenilenebilir enerji kaynakları ve teknolojilerle ilgili tartışmaları yönlendirmek ve bilgi yayılımını sağlamak amacını taşıyor.

Prof. Dr. Derya Oktay, 1996'da Kaliforniya Üniversitesi - Berkeley'de yaptığı doktora sonrası araştırmasından beri sürdürülebilirlik ve ekoloji konusunu kent, konut alanları ve mimari boyutunda araştırıp yayınlar yapmaktadır.

 

http://www.yapi.com.tr/haberler/prof-derya-oktaya-wren-pioneer-odulu_186461.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!