Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Pronet'in 2014 Hedefi 81 ilde 310 Bin Abone

Halen 75.000’i aşkın abonesiyle tek başına Türkiye’deki elektronik güvenlik ve izleme sektörünün %50’sine sahip olduklarını belirten Pronet CEO’su Alex McNutt, 2014 yılına dek abone sayılarını 81 ilde toplam 310.000’e çıkarmayı hedeflediklerini söyledi.

yapi.com.tr
Pronet'in 2014 Hedefi 81 ilde 310 Bin Abone

Pronet CEO’su Alex McNutt ve Pronet Genel Müdürü Metin Kastro’nun katılımıyla 24 Şubat 2011 Perşembe günü Hyatt Regency Hotel’de düzenlenen basın toplantısında Pronet’in önümüzdeki dört yıllık dönemdeki hedefleri basın mensuplarıyla paylaşıldı. Toplantıda halen 75 bini aşkın abonesiyle tek başına Türkiye’deki elektronik güvenlik ve izleme sektörünün yüzde 50’sine sahip olduklarını belirten Pronet CEO’su Alex McNutt, 2014 yılına dek abone sayılarını 81 ilde toplam 310 bine çıkarmayı hedeflediklerini söyledi.

Pronet CEO’su Alex McNutt, Türkiye güvenlik pazarının hızla büyüdüğünü ve tüketici beklentilerinin de bu doğrultuda gelişmekte olduğunu ifade etti: “Dünyada olduğu gibi Türkiye’de de güvenlik son derece hassas bir konu. Pronet, elektronik güvenlik ve izleme anlamında uluslararası kalite standartlarını Türkiye’de uygulayan, böylece hem sektörü hem de tüketicilere sunulan hizmet içeriğine yön veren bir firma. Avrupa ve dünyadaki elektronik güvenlik ve izleme sektörünü iyi tanıyan bir kişi olarak, Pronet’in Türkiye’de pazarın büyümesi anlamında çok önemli bir rolü olduğunu belirtmek isterim.”

Alex McNutt, “4 yıl içinde 310.000 aboneye ulaşmak gibi bir hedefimiz var. Yalnızca abone sayısında değil, hizmet kalitesi ve istihdam anlamında da sektörümüze öncülük etmeye devam edeceğiz. Pronet olarak abonelerimize sadece hırsızlığa karşı değil, yangın, gaz kaçağı, acil sağlık ve panik durumlarına karşı da önlemlerle koruma sağlayan bir paket sunuyoruz. Büyük hedeflerimiz var ve bunların hepsine ulaşacak güçteyiz,” dedi.

Pronet 2010 yılında yüzde 40’lık büyümeye ulaştı

Pronet’in her yıl olduğu gibi 2010 yılında da büyümeye devam ettiğini belirten Pronet Genel Müdürü Metin Kastro ise toplantıda 2010 yılını değerlendirdi. 2010 yılında yüzde 40’lık büyüme ve toplam 71 binin üzerinde aboneye ulaştıklarını söyleyen Kastro, 2011 yılının ilk iki aylık döneminde abone sayısının 75 bini geçtiğini de sözlerine ekledi. Metin Kastro, 2011 yılında ise yüzde 60’lık büyüme gerçekleştirerek toplam 113 bin aboneye ulaşmak istediklerini belirtti.

Pronet Genel Müdürü Metin Kastro şu noktalara dikkat çekti: “2010 yılında sadece abone anlamında değil, şirket organizasyonu ve iş ortaklıkları açısından da büyüme yaşadık. Pazardaki büyümemize paralel olarak müşterilerimize en iyi şekilde hizmet verebilmek amacıyla 2010 yılında organizasyonumuzu 300’ün üzerinde yeni istihdamla 800’ü aşan sayıda çalışana ulaştırırken, Türkiye çapında hizmet veren çözüm ortakları sayımızı da 40’ın üzerine yükselttik. Büyüme hedeflerimiz bu alanlarda da aynı hızla devam edecek. Yıl sonuna dek 350’den fazla yeni istihdam yaratacağız. 2011’de elektronik güvenlik ve izleme sektöründe bin 150 kişilik bir kadroyla hizmet vermeyi ve 50 yeni çözüm ortağının da eklenmesiyle, çözüm ortağı sayımızın 100’e ulaşmasını hedefliyoruz.”

5 korumalı güvenlik paketiyle etkili koruma

Elektronik güvenlik sistemleri alanında 1995 yılından beri hizmet veren Pronet, 75 binin üzerindeki aktif güvenlik sistemi ve sayıları 500’ü aşan özel güvenlik projesiyle alanında Türkiye'nin en büyük ve lider güvenlik firması konumunda bulunuyor. Pronet ev ve işyeri güvenliğinden kamu kurumlarının ve dev sanayi tesislerinin entegre güvenlik sistemlerine kadar geniş bir yelpazede hizmet sunuyor. Türkiye’nin önde gelen kamu kurumları, şirketleri, özel konutları, bankaları ve hatta müzelerinin güvenliği Pronet tarafından sağlanıyor. 

Pronet, abonelerine sunduğu 5 korumalı güvenlik paketi aracılığıyla etkili koruma sağlıyor. Pronet Güvenlik Paketi, hırsızlığa karşı kurulan elektronik sistemin yanında, yangın, gaz kaçağı, acil sağlık sorunları ve panik durumlarına karşı da çeşitli önlemleri barındıran, 5 bölümden oluşan komple bir çözüm olarak dikkat çekiyor. Pronet Güvenlik Paketi hizmeti, Pronet Alarm ve Çağrı Merkezi’nden izlenen komple bir güvenlik hizmeti sunuyor. Bu çok yönlü hizmetle herhangi bir tehlike anında alarm verilmesinin yanı sıra, hırsızlar için de caydırıcı özelliğe sahip bir koruma sağlanıyor. Pronet Güvenlik Paketi’yle birlikte sunulan gaz dedektörleri, LPG sıkışmalarına, doğalgaz sızıntılarına ve karbonmonoksit zehirlenmelerine karşı etkin bir uyarı sistemi olarak öne çıkıyor. Uyarı sistemi, LPG ya da doğalgaz sızıntısı durumunda gaz zehirlenmesi, patlama ve yangına karşı mekanda bulunanları önceden uyarıyor. Böylece gereken tedbirin alınması ya da mekanın boşaltılarak istenmeyen kazaların yaşanması engelleniyor. Pronet Alarm ve Çağrı Merkezi, Pronet abonelerine 365 gün 24 saat kesintisiz hizmet sunuyor. Pronet, 5 korumalı güvenlik paketinin yanı sıra Pronet Kameram çözümü ve kişi sayma sistemi hizmetleriyle de alanında öncü ve lider konumda bulunuyor.

ETİKETLER: firma
http://www.yapi.com.tr/haberler/pronetin-2014-hedefi-81-ilde-310-bin-abone_86016.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!