Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU
İLİŞKİLİ HABERLER

Zincirlikuyu’ya 65 Milyon...

Propa Plaza’nın Temeli Atıldı

Propa İnşaat tarafından inşa edilen Propa Plaza’nın inşa çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Mayıs ayı başında kazı çalışmalarına başladığı Propa Plaza projesinin bir ay içerisinde kazı ve iksa sistemleri tamamlanarak temeli atıldı.

yapi.com.tr
Propa Plaza’nın Temeli Atıldı

Haziran 2014’te teslimi planlanan Propa Plaza’da yer alan toplam 27 ofis birimi ile hem küçük hem de daha büyük alanlara ihtiyacı olan kullanıcılar ve yatırımcılar için alternatifler sunuluyor.Büyükdere Caddesi ile çevrili bir konumda yer alan Propa Plaza, İstanbul’un en önemli projeleri arasında sayılan Zorlu Center’a 200 metre, Esentepe metro durağına 100 metre ve Zincirlikuyu metrobüs durağına 150 metre mesafede bulunuyor.

Propa Plaza'da, toplantı odaları, sosyal alanlar, kafe, restaurant, geniş otopark imkânı, 7/24 bina güvenliği ve güvenlik kontrollü giriş, valet-parking, resepsiyon/danışma ve concierge hizmetleri yer alıyor. Dekorasyon konusunda tüm kullanıcılara teknik ve tasarım destek hizmeti de Propa İnşaat tarafından veriliyor. Propa Plaza’nın satış ve pazarlama çalışmaları ise, gayrimenkul pazarlaması ve yatırım danışmanlığı Jones Lang LaSalle ile yürütülüyor.

Propa İnşaat İcra Kurulu Başkanı Can Reşit Özçiçek, “Özel bir konumda üstün özelliklere sahip A sınıfı bir ofis binası hayata geçiriyoruz. Bize gelen taleplerden Merkezi İş Alanı'nda A sınıfı nitelikli ofis ihtiyacının ne kadar fazla olduğunu da gözlemliyoruz. Propa Plaza için daha ilk etapta çok uygun ve özel oranlarda kredi imkânı sunuyoruz. Konum ve bina avantajı üstüne özel oranlı kredi imkânı ve ödeme kolaylıklarını da ilave edince çok kısa bir sürede satışa sunduğumuz alanın 3 katından fazlası için talep aldık. Şu an firmalarla birebir görüşmeler gerçekleştiriyor ve talepleri değerlendiriyoruz” dedi.

 

 

 

 

http://www.yapi.com.tr/haberler/propa-plazanin-temeli-atildi_109339.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!