Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Prysmain Alman Kablo Üreticisi Facab-Lynen’i Devralıyor

Enerji ve telekom kabloları sektörünün önde gelen isimlerinden biri olan Prysmian, Alman kablo üreticisi Facab Lynen Gmbh & Co. KG.’nin yüzde 100’ünü devralarak satış işlemlerinin bittiğini duyurdu. 2007’deki 62 milyon Euro’luk satışı, bir üretim fabrikası ve 270 çalışanıyla Facab-Lynen Almanya’nın yenilenebilir enerji, ulaşım ve madencilik

yapi.com.tr
1 Prysmain Alman Kablo Üreticisi Facab-Lynen’i Devralıyor

Enerji ve telekom kabloları sektörünün önde gelen isimlerinden biri olan Prysmian, Alman kablo üreticisi Facab Lynen Gmbh & Co. KG.’nin yüzde 100’ünü devralarak satış işlemlerinin bittiğini duyurdu. 2007’deki 62 milyon Euro’luk satışı, bir üretim fabrikası ve 270 çalışanıyla Facab-Lynen Almanya’nın yenilenebilir enerji, ulaşım ve madencilik sektörleri başta olmak üzere endüstriyel kablo pazarının en önemli isimlerinden biri.

Faaliyetin finansal boyutuna bakıldığında, Prysmian’ın Facab-Lynen’i devralmasının yaklaşık  29 milyon Euro’ya mal olması bekleniyor. Bu miktara Facab-Lynen birliğinin 2007’de 13 milyon Euro’ya varan net mali borcu ve emekli fonu bedelleri de dahil.

Prysmian’ın Almanya’daki etkisini güçlendirmek için uygulanacak stratejik plana göre, Facab-Lynen’ın karlılığının, üretim hacminin artırılması ve başka tesislerin dâhil edilmesiyle, grubun karlılığı ile aynı seviyeye gelmesi bekleniyor.

Almanya’da 2 fabrikasıyla faaliyet gösteren ve 2007’de 450 milyon Euro’luk bir gelir elde eden Prysmian’ın müşterileri arasında kamu hizmeti şirketleri, çok uluslu endüstriyel gruplar ve dünya çapında faaliyet gösteren dağıtımcılar bulunmaktadır. Prysmian Facab-Lynen’ı alarak, katma değeri yüksek pazar ve ürünler alanındaki stratejisi doğrultusunda, büyüyen yenilenebilir enerji sektörü ve endüstriyel kablo pazarında yerini sağlamlaştırdı.


http://www.yapi.com.tr/haberler/prysmain-alman-kablo-ureticisi-facab-lyneni-devraliyor_62030.html

Read Comment Section
1 Yorum Yorum Yaz
  • selam, ben dort yıla aşkın suredir özgün kablo aş'de calışdım ve şimdi yurt dışında kablo fabrikasında calışmak isdiyorum. izilaston ve dış kılıf operatorlugu yaptım. biraz almancam var, gothem belgesi var. ilginenirseniz bu numaradan bana ulaşa bilirsiniz 0535 570 45 99 YANITLA
1 yorumdan 1 tanesi gösteriliyor. 
Yorumunuzu ekleyin
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!