Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Puma Türkiye Ofisi Korona Sonrası için Hazır

PUMA Türkiye, Covid-19 salgını kapsamında ofisini çalışanları için ciddi önlemler alarak hazır hale getirerek yeni dönemde ofisinin nasıl olacağına dair fotoğrafları yayınladı.

yapi.com.tr
Puma Türkiye Ofisi Korona Sonrası için Hazır

PUMA Türkiye, Covid-19 salgınının ardından ofise dönüş hazırlıkları kapsamında üst düzey tedbirler alıyor. Dünyanın önde gelen gayrimenkul danışmanlık şirketi Cushman & Wakefield’in yayınladığı rehberi Türkiye’de ilk uygulayan marka olan PUMA, bu kapsamda dünyada da bir ilki gerçekleştirerek ‘6 Feet’ uygulamasını ilk kez Türkiye’de gerçekleştirdi.

 

 

Cushman & Wakefield Türkiye, Puma'nın genel müdürlükleri için ofise dönüş sürecinde tüm çalışma alanlarını sosyal mesafe ve hijyen kuralları çerçevesinde ele alarak ve tasarlayarak çalışanlar için güvenli bir çalışma ortamı ve düzeni sunmuş oldu. Puma Türkiye Genel Müdürü Genel Müdürü Taner Seyis, “İçinde bulunduğumuz olağanüstü koşullar altında bir numaralı önceliğimiz daima çalışanlarımızın güvenliği oldu. Zaten tam olarak bu yüzden mağazalarını geçici olarak kapatan ve evden çalışma modeline geçen ilk markalardan biriydik. Planımızın ikinci evresinde de, çalışanlarımız ve müşterilerimizin güvenliği öncelikli olmak koşuluyla, mağaza ve ofislerimizi nasıl ve ne zaman yeniden açabiliriz sorusuna odaklandık.

Bu aşamada, Cushman & Wakefield Türkiye ve Almanya’daki PUMA Genel Merkezi ile gerçekleştirdiğimiz ortak çalışma sonucunda “6 Feet” Ofis Uygulaması’nı hayata geçirmekten mutluluk duyuyoruz. Daha şimdiden ofis çalışanlarımızdan şahane yorumlar aldık. PUMA olarak bizden bekledikleri tüm önlemleri ve hatta daha fazlasını aldığımızı biliyorlar ve içleri çok rahat. Bu çalışmanın çeşitli öğelerini perakende mağazalarımızda da kullanacağız. Yakın gelecekte mağazalarımız yeniden açıldığında müşterilerimizden de aynı yorumları almayı umuyoruz” dedi.

Cushman & Wakefield Yönetim Kurulu Başkanı Tuğra Gönden ise; “Hepimizi derinden etkileyen bu salgının ardından güvenli ve sağlıklı işe geri dönüş için bir yol haritası hazırladık. Ofis, perakende ve lojistik sektörleri için ele aldığımız bu rehberi oluştururken tüketici, çalışan, iş yeren, yatırımcı gibi herkesin güvenliğini ilgilendiren bu süreçler için uluslararası tecrübelerden faydalanıp Türkiye’de uygulamalara başladık” dedi.

http://www.yapi.com.tr/haberler/puma-turkiye-ofisi-korona-sonrasi-icin-hazir_179879.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!