Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Radyal’dan En İyisini Arayanlar için Yeni Nesil Ürünler

Alüminyum radyatör ve havlupan sektörünün önde gelen markalarından biri olan Radyal, stil olarak sadeliği, tasarım olarak şıklık ve etkiyi öne çıkartan yeni nesil ürünleriyle önümüzdeki yıl çıtayı çok daha yükseğe koymaya hazırlanıyor.

yapi.com.tr
1 Radyal’dan En İyisini Arayanlar için Yeni Nesil Ürünler

Sunduğu sınırsız renk seçeneği ile müşterilerinin zevk ve beklentilerine olan duyarlılığını yansıtan Radyal için, kalite ve verimlilik en öncelikli konu. Gebze’de 2 bin ton/ay alüminyum işleme kapasitesine sahip fabrikasında ISO 9001 kaliteli, ISO 14001 Çevre Yönetim Sistemi belgeli ve TS EN 442 standartlarına uygun olarak imal edilen Radyal ürünleri, ayrıca 10 yıl garantili.

Radyal’ın sorunsuz ürün, sıfır şikayet, koşulsuz müşteri memnuniyeti politikasının etkileyici bir sonucu; geniş bir bayi ağı ve yaygın satış noktalarıyla sadece Türkiye’de değil dünyanın bir çok ülkesinde tüketicilerin beğenisini toplaması. Tüm bu özellikleriyle Bursa’dan Samsun’a, Tekirdağ’dan Ankara ve ötesine pek çok şehirde sağladığı penetrasyona ve referanslarına bakıldığında Radyal’ın sektör liderliğine yöneldiği açıkça görülüyor.

Finansbank ve Ziraat Bankası gibi Türkiye’nin dev kurumları, ParkOran-MESA AKTÜRK, Çağlayan Adliye Sarayı, VARYAP, Royal Center-DAP YAPI, Exsen İstanbul, SURYAPI, Astana Üniversitesi gibi pek çok büyük proje; Radyal’ın “in iyisini üretme” misyonuyla buluşan başarı halkalarından sadece bir kaçı.

http://www.yapi.com.tr/haberler/radyaldan-en-iyisini-arayanlar-icin-yeni-nesil-urunler_103260.html

Read Comment Section
1 Yorum Yorum Yaz
  • ÜRÜNLERİNİZ HARİKA . LÜTFEN KATALOĞUNUZU MAİL ORTAMINDA GÖNDERİNİZ YANITLA
1 yorumdan 1 tanesi gösteriliyor. 
Yorumunuzu ekleyin
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!