Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Termo Teknik'in Panel Radyatörleri, Her Ortamda Maksimum Verim Sağlıyor

Dünyanın önde gelen radyatör üreticilerinden İngiliz ISG şirketinin iştiraki olarak Türkiye’de faaliyetini sürdüren Termo Teknik’in panel radyatörleri, üstün teknoloji, estetik, uygulama ve kullanım kolaylığını da beraberinde sunuyor, radyatörler farklı ebatlarıyla talebe tam uygun çözümler getiriyor.

yapi.com.tr
Termo Teknik'in Panel Radyatörleri, Her Ortamda Maksimum Verim Sağlıyor

IMG border=0 hspace=5 alt="" vspace=5 align=right src="http://www.yapi.com.tr/Uploads/HaberMedya/2010\sektorel\83484_termoteknik_logo.jpg">Dünyanın önde gelen radyatör üreticilerinden İngiliz ISG şirketinin iştiraki olarak Türkiye’de faaliyetini sürdüren Termo Teknik’in panel radyatörleri, üstün teknoloji, estetik, uygulama ve kullanım kolaylığını da beraberinde sunuyor, radyatörler farklı ebatlarıyla talebe tam uygun çözümler getiriyor. 

Zarif dizaynları sayesinde tüm mekanlarda rahatlıkla kullanılabilme özelliğine sahip olan Termolux, Termolux VK, Termolux Centertap, Softline, TermoDesign, TermoStyle gibi modelleri, yüksek verimleri sayesinde bulunduğu ortamı kısa sürede ısıtıp, yakıttan da maksimum tasarruf sağlıyor.

Üretimin yüzde 80’ini, 40’ı aşkın ülkeye ihraç ettiklerini belirten Termo Teknik Satış ve Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Ali Oraloğlu, dünyanın her yerine ihraç ettikleri panel radyatörlerin özellikle Avrupa ülkeleri tarafından daha çok talep edildiğine dikkat çekti. Oraloğlu, konuyla ilgili olarak şunları söyledi:

“Ürünlerimizi ağırlıklı olarak Avrupa ülkelerine ihraç ettiğimiz için AB standartlarına uygun olarak üretim yapıyoruz. Üstün teknoloji ile üretilen radyatörlerimiz için kullanmış olduğumuz malzemeler de yüksek kalitededir. Geniş seçim imkanı, ihtiyaca göre farklı ebatları, zarif görünümleri, kullanım kolaylığı, uzun ömürlü, çevre dostu ve 10 yıllık garanti belgesi ile sektörde farklılık yaratmaya devam ediyoruz".

 

ETİKETLER: firma
http://www.yapi.com.tr/haberler/termo-teknikin-panel-radyatorleri-her-ortamda-maksimum-verim-sagliyor_83484.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!