Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Rasch’a Sosyal Sorumluluk Ödülü

Rasch’ın Türkiye distribütörü Hanna Brand Management, Uluslararası Rotary ve Rotaract Kulüplerinin düzenlediği Rotabest 2009 ödül töreninde teşekkür plaketiyle ödüllendirildi.

yapi.com.tr
Rasch’a Sosyal Sorumluluk Ödülü

Rasch’ın Türkiye distribütörü Hanna Brand Management, Uluslararası Rotary ve Rotaract Kulüplerinin düzenlediği Rotabest 2009 ödül töreninde teşekkür plaketiyle ödüllendirildi. Firma, Mart ayında Kocaeli Gebze Dilovası'nda bulunan Yıldız İlköğretim Okulu’nda bir anasınıfın duvarlarını Rasch’ın RAL sertifikalı, insan sağlığına zararlı hiçbir katkı maddesi içermeden Avrupa standartlarına uygun olarak üretilmiş çocuk koleksiyonlarıyla kaplamıştı.

Oğuz ÖzdenÖdül için teşekkür eden Hanna Brand Management Genel Müdürü Oğuzhan Özden, “Yeni kurulmuş, genç bir yapılanmayız. Yatırım yaptığımız yeni iş kollarıyla birlikte, ülkemizin ihtiyaçlarına yönelik gerçekleştirmeyi planladığımız sosyal yatırımlarımız, içinde bulunduğumuz topluma sağlamayı hedeflediğimiz katkıların bir yansıması olacaktır. Bu ilk çalışmamızdan dolayı ödüllendirilmek bizim için sevinç kaynağı olmuştur“ dedi.

ETİKETLER: firma
http://www.yapi.com.tr/haberler/rascha-sosyal-sorumluluk-odulu_78705.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!