Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

RE/MAX, 500 Kişiyi daha Gayrimenkul Sektörüyle Tanıştırdı

RE/MAX, kendi işinin sahibi olmak isteyen girişimcilerle buluştuğu 'Kariyerinizde Devrim' seminerlerine devam ediyor. Kariyerinizde Devrim Seminerleri, gayrimenkul sektöründe yeni ve parlak bir gelecek arayanların, hem sektörü hem de RE/MAX sistemini tanıması için fırsat yaratıyor.

yapi.com.tr
RE/MAX, 500 Kişiyi daha Gayrimenkul Sektörüyle Tanıştırdı

2009 yılında ofis sayısı 190’ı, gayrimenkul danışmanı sayısı 1200’ü aşan RE/MAX, Türkiye’de nitelikli insan kaynağına yönelik yatırımlarını geliştirerek, 'paylaşarak büyüme stratejisini' sürdürüyor. Farklı sektörlerde deneyim ve başarı kazanmış iyi eğitimli girişimci profesyonelleri gayrimenkul sektörüne kazandırmak için gerçekleştirilen 'Kariyerinizde Devrim' seminerleri, hem RE/MAX Türkiye, hem de RE/MAX ofisleri tarafından iki koldan gerçekleştiriliyor.

RE/MAX Türkiye tarafından 500 kişinin katılımıyla düzenlenen son Kariyerinizde Devrim semineri, Taksim Elite World Hotel’de gerçekleştirildi. RE/MAX Türkiye Bölge Direktörü Murat Goldştayn, katılımcılara RE/MAX ve Türkiye’deki gayrimenkul sektörü hakkında bilgi aktardı. RE/MAX Yıldız Ofisi’nden Gamze Pekel ve RE/MAX Vista Ofisin’den Orhan Evrim Çağdaş da RE/MAX’le tanışma hikayeleri, tecrübeleri ve başarılarını paylaştılar. RE/MAX eğitmeni Barış Kılıçarslan ise RE/MAX ailesinin eğitimleri, bir gayrimenkul danışmanının alması gereken eğitimleri katılımcılarla anlattı. 

ETİKETLER: gayrimenkul firma
http://www.yapi.com.tr/haberler/re-max-500-kisiyi-daha-gayrimenkul-sektoruyle-tanistirdi_79528.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!