Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Red Dot Tasarım Ödülü 'Sundeck Küvet' ile Duravit’in

Duravit, dünyanın en saygın tasarım enstitülerinden Designzentrum Nordrhein-Westfalen’ düzenlediği tasarım yarışması “Red Dot Award’da “Sundeck” küvet konsepti ile Red Dot tasarım ödülünü aldı.

yapi.com.tr






Duravit, dünyanın en saygın tasarım enstitülerinden Designzentrum Nordrhein-Westfalen’ın düzenlediği tasarım yarışması Red Dot Award’da 'Sundeck' küvet konsepti ile Red Dot tasarım ödülünü aldı. 'Best of the best/ En İyinin En İyisi' ödülüne layık görülen Sundeck küvet, EOOS tasarım grubu tarafından Duravit için tasarladı.

2.458 adet üründen 666 tanesi Design-Zentrum Nordrhein-Westfalen’den ödül aldı ancak sadece 43 tanesi Red Dot’a layık görüldü.

Gelişmiş Sundeck küvet konseptinin tasarımında en küçük detay bile düşünülmüş. İki parçalı 186´86 cm ebatlarındaki Sundeck, iki tarafta iki geniş yastık oluşturacak şekilde açılıyor. Açıldığı zaman pratik kullanıma sahip free-standing küvet özelliği ortaya çıkıyor.

Dayanıklı malzemeler ve profesyonel tasarım en titiz kullanıcıları bile fazlasıyla memnun edecek nitelikte. Küvet kapandığında ise, fonksiyonel ve rahat bir koltuğa dönüşüyor.Kolaylıkla açılıp her iki yanındaki menteşeler sayesinde sabit durabiliyor.

Soldan sağa Prof Dr. Peter Zec, Design-Zentrum Nordrein-Westfalen Direktörü;
Joern Ikels, Duravit küvet + Wellbeing departmanı Müdürü; Nils Toft,
Jüri ve Uli Pecher, Alman iş dünyası dergisi
WirtschaftsWoche'nin baş editörü.


Sundeck küvetin konforu istenildiğinde banyodan dışarı, evin diğer özel alanlarına da taşınabiliyor. Evin içine veya dışına, örneğin terasa, su bağlantısının olduğu her yere küvet rahatlıkla monte edilebiliyor.

Duravit, izlediği tutarlı marka politikası ve yenilikçi tasarımlarıyla markasını, yüksek tasarım yeteneği ve şeffaf iletişim stratejisi ile özdeşleştirdi. Philippe Starck, Sieger Design, Michael Graves, Norman Foster, Phoenix Design, Massimo Iosa Ghini, James Irvine, Frank Huster, Eoos, Jochen Schmiddem ve Andreas Struppler gibi uluslararası tasarım yıldızları ve ofisleri Duravit için tasarlıyor.

http://www.yapi.com.tr/haberler/red-dot-tasarim-odulu-sundeck-kuvet-ile-duravitin_55143.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!