Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Reina ve Suada Yeşil Enerji Kullanacak

Akenerji, Reina ve Suada gibi mekanlarının işletmecisi Su Entertainment Group ile enerji tedarikini içeren bir sözleşme imzaladı. Su Entertainment Group, Akenerji'den satın alacağı yıllık enerji miktarı ile her yıl yaklaşık bin 550 ton karbon salınımını engelleyerek 73 bin ağacın sağladığı temiz havaya eşdeğer bir katkıda bulunacak.

Dünya Gazetesi
Reina ve Suada Yeşil Enerji Kullanacak

Akenerji, Reina ve Suada gibi mekanlarının işletmecisi Su Entertainment Group ile enerji tedarikini içeren bir sözleşme imzaladı. Akenerji açıklamasına göre, grubun tüm işletmelerinin enerjisi bu aydan itibaren Akenerji tarafından temin edilecek. Su Entertainment Group, Akenerji'den satın alacağı yıllık enerji miktarı ile her yıl yaklaşık bin 550 ton karbon salınımını engelleyerek 73 bin ağacın sağladığı temiz havaya eşdeğer bir katkıda bulunacak.

Elektrik piyasasında üretim, dağıtım, toptan satış ve perakende satış alanlarında faaliyet gösteren Akenerji, müşterilerine ihtiyaç duydukları elektrik enerjisini, mevcut elektrik tarifelerinden daha ekonomik koşullarla sağlıyor.

Akenerji Genel Müdürü Ahmet Ümit Danışman, açıklamada yer verilen değerlendirmesinde, enerji maliyetini düşürmek isteyen serbest tüketiciler tarafından en çok tercih edilen şirket olduklarını belirterek, bu talebi karşılamak için yatırımlarına aralıksız sürdürürken, aynı zamanda küçük üreticilerin ürettiği elektriği bünyesinde toplayan bir ticari platform yaratmak istediklerini kaydetti.

Danışman, Su Group'un enerjisini daha ekonomik koşullarda ve yenilenebilir enerji kaynaklarından karşılayacaklarını bildirdi.

ETİKETLER: yeşil
http://www.yapi.com.tr/haberler/reina-ve-suada-yesil-enerji-kullanacak_80927.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!