Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Riva'da 11 İmarlı Arsa Satışta

İstanbul'un Anadolu Yakası'ndaki yeni gelişme alanı Riva'da değerli araziler satışa sunuluyor. Beykoz Riva'da imarlı parseller satışa çıkarıldı.

yapi.com.tr
Riva'da 11 İmarlı Arsa Satışta

İstanbul İli, Beykoz İlçesi, Riva (Çayağazı) köyü sınırları dahilinde yer alan 11 imarlı arsa satışa sunuldu. İstanbul'un Anadolu Yakası'ndaki yeni gelişme alanı Riva'da değerli araziler tek tek satışa çıkarılıyor.

Emlak Kulisi'nde yer alan habere göre; Riva'da satışa çıkarılan arsaların alanları 5 dönüm ile 48 dönüm arasında değişiyor ve arsaların çoğunluğu deniz manzaralı. Arsaların onaylı 1/5000 ölçekli nazım imar ve 1/1000  ölçekli uygulama imar planları tamamlanmış ve kamu terkleri yapılmıştır.


Galatasaray'a komşu

Söz konusu parseller Kuzey Marmara Otoyolu'nun Riva çıkışında, Riva Galatasaray arazisine çok yakında konumda yer alıyor. Parsellerin metrekaere birim fiyatı 350 dolardan başlıyor.

Bu yıl satışa sunulacak olan projede az katlı ve müstakil yapıların yer alacak. Projede evlerin metrekare fiyatı 7 bin liradan başlayacak. Galasatasaray Riva arazisi toplam 869 bin 522 metrekare konut alanına sahip. Ayrıca projede 206 bin 497 metrekarelik özel orman alanı bulunuyor.

http://www.yapi.com.tr/haberler/rivada-11-imarli-arsa-satista_163222.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!