Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

RJ Models Göbeklitepe'yi MIPIM’e Taşıyacak

Bölgedeki ziyaretçi merkezi için özel hazırlanan materyaller ve Şanlıurfa Müzesi’nde bulunan çizimler baz alınarak, Göbeklitepe ile birlikte şölen alanının yapımı, varsayılan teorilere göre makete yansıtılıp bir hikaye yaratılacak.

yapi.com.tr
RJ Models Göbeklitepe'yi MIPIM’e Taşıyacak

RJ Models, 12-15 Mart tarihleri arasında Cannes'da gerçekleşecek MIPIM Fuarı'nda UNESCO Dünya Mirası Listesi'nde yer alan Göbeklitepe'nin maketiyle yer alacak. 2019 yılının Göbeklitepe yılı ilan edilmesi sebebiyle RJ Models, iletişim ana sponsoru Doğuş Grubu ile Türkiye’nin ve bölgenin tanıtımına katkı sağlamayı hedefliyor.

Göbeklitepe maketinin hazırlanması için çalışmalarını sürdüren RJ Models, 2015 yılında MIPIM'de 96 metrekarelik Yaşayan İstanbul Maketi'ni sergilemişti. Video haritalama teknolojisinin kullanıldığı görüntü ve ses efektleriyle ziyaretçilere şehrin 24 saatini yaşatan maket, İstanbul’un tanıtımında önemli bir katkı sağlamıştı. İstanbul Ticaret Odası için hazırlanan Yaşayan İstanbul maketi, 2015 Stevie Uluslararası İş Ödülleri'nde "Altın Stevie"ye layık görülmüştü.

RJ Models, ABD, Hindistan, Fransa, İngiltere, Singapur, Birleşik Arap Emirlikleri ve Türkiye gibi 90'dan fazla ülkede hizmet veriyor. Her yıl 765 çalışanıyla 700'den fazla maket üreten RJ Models'ın tüm maketleri, şirketin 15 bin metrekarelik fabrikasında üretiliyor. 2010 yılından beri Türkiye pazarında faaliyet gösteren şirket, 2012 yılından bu yana RJ Models Türkiye olarak tüm Avrupa ve Türki Cumhuriyetler'e de mimari maket hizmeti sunuyor.

Fotoğraf: Vincent J. Musi / National Geographic Creative

http://www.yapi.com.tr/haberler/rj-models-gobeklitepeyi-mipime-tasiyacak_170076.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!