Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Rüzgar Enerjisinde Turcas-Innovative İşbirliği

Turcas Elektrik ile Innovative Wind, Türkiye'de rüzgar enerjisi santralleri kurulması, geliştirilmesi ve işletilmesi için anlaştı.

Hürriyet Gazetesi
Rüzgar Enerjisinde Turcas-Innovative İşbirliği

b>Turcas Elektrik ile Innovative Wind, Türkiye'de rüzgar enerjisi santralleri kurulması, geliştirilmesi ve işletilmesi için anlaştı.

Turcas Petrol'den İMKB'ye yapılan açıklamada, Turcas Petrol'ün yüzde 100 iştiraki Turcas Elektrik Üretim A.Ş.'nin Dubai merkezli Innovative Energy Group'un yüzde 100 iştiraki olan Innovative Wind Power ile Türkiye'de rüzgar enerjisi santralleri geliştirilmesi, kurulması ve işletilmesi imkanlarını geliştirmek amacıyla yapılabilecek bir ortaklığa ilişkin olarak başlattığı görüşmelerin olumlu sonuçlandı, bu konuları belirleyen bir çerçeve anlaşması imzalandı.

Açıklamada, imzalanan çerçeve anlaşmasına göre, toplamı yaklaşık 200 MW güce sahip olacak rüzgar santrali projeleri için kurulması öngörülen ortak girişim şirketinin yüzde 50 hissesinin Turcas Elektrik Üretim A.Ş'ye, yüzde 50 hissesinin Innovative Wind Power'a ait olacağı, eşit bazlı ortaklığa ilişkin detay konulara, yapılacak görüşmeler neticesinde oluşturulacak nihai sözleşmelerde yer verileceği belirtildi.

ETİKETLER: yeşil
http://www.yapi.com.tr/haberler/ruzgar-enerjisinde-turcas-innovative-isbirligi_55038.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!