Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Şahenk: GE ile Bölgede Büyüyeceğiz

Doğuş Holding, GE ile Romanya’dan sonra Ukrayna ve diğer komşu ülkelerde birlikte büyümeyi planlıyor.

Vatan Gazetesi



oğuş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ferit Şahenk, bankacılıkta dünyanın belli başlı gruplarından olan General Electric’le (GE) beraber bölgede büyümeyi planladıklarını söyledi. ABD’nin New York kentinde düzenlenen “2008 Sonrası Türkiye” konferansı sonrasında bir açıklama yapan Ferit Şahenk, yeni yatırımın sinyallerini vermeye başladıklarını belirterek şöyle konuştu:

“Romanya’da 2007 sonunda GE’nin finansman grubunun yüzde 50’sini satın aldık. Ukrayna’da ve hatta diğer komşu ülkelerde de bu genişlemeyi yapmak istiyoruz. Garanti Bankası insan kapasitesiyle, marka yönetimiyle ve markalarıyla bu bölgelerde bunu en iyi şekilde aktaracak özelliğe sahiptir. Bu gücümüzü kullanmak istiyoruz. Ortağımız da bizim özelliklerimizi bildiği için zaten Garanti Bankası’na ortak oldu. Bu anlamda tabii ki bankacılık da dünya ekonomisinin ve bilhassa bu bölgedeki ülkelerin büyüme oranına paralel bir düzeyde büyüyecektir.”

Yeni fırsatlar var
Türkiye’de fırsatların bitmeyeceğini belirten Şahenk, “Türkiye’de yine finans sektöründe özelleştirmeler olacak fakat bankacılığın yanında Türkiye’de büyüme potansiyeli çok daha büyük olan leasing, faktoring, sigorta gibi dallarda da büyüme olacak. Orada da kendimizi en iyi şekilde Garanti Bankası’yla göstereceğiz” dedi.

http://www.yapi.com.tr/haberler/sahenk-ge-ile-bolgede-buyuyecegiz_60359.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!