Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
SONRAKİ HABER: Salda'da Kirlilik Alarmı
BÖLÜM SPONSORU

Şair Eşref Bulvarı Baştan Yaratılacak

Büyükşehir Belediyesi, kentin ana arterlerinden biri olan Şair Eşref Bulvarı'nda düzenleme çalışmaları için yapım ihalesini gerçekleştirdi. Elektrik tellerinin yeraltına alınacağı, orta kaldırım ve yaya kaldırımlarının yeniden yapılacağı ifade edildi. Yenileme çalışmaları, Şair Eşref Bulvarı'nın, Gaziosmanpaşa Bulvarı ile kesiştiği yerden

Yeni Asır Gazetesi
Şair Eşref Bulvarı Baştan Yaratılacak

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Montrö ve Lozan gibi şehrin simge meydanlarının da içinde bulunduğu Şair Eşref Bulvarı'nı yeniden düzenleyecek. 1700 metrelik güzergahta yapılacak çalışmalar sırasında elektrik telleri de yeraltına alınacak.

Büyükşehir Belediyesi, kentin ana arterlerinden biri olan Şair Eşref Bulvarı'nda düzenleme çalışmaları için yapım ihalesini gerçekleştirdi. Elektrik tellerinin yeraltına alınacağı, orta kaldırım ve yaya kaldırımlarının yeniden yapılacağı ifade edildi. Yenileme çalışmaları, Şair Eşref Bulvarı'nın, Gaziosmanpaşa Bulvarı ile kesiştiği yerden başlayacak, Alsancak Hocazade Camii'ini geçerek Vahap Özaltay Meydanı'nda son bulacak.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, kent genelinde birçok cadde, bulvar ve meydanda düzenleme yaptıklarını hatırlatarak, bu projeleri sürdüreceklerini bildirdi. Oluşturulan ve uygulanan her proje ile İzmir'in çağdaş kent kimliğini koruyarak dünya kenti hedefine bir adım daha yaklaştıklarını kaydeden Başkan Kocaoğlu, "Bölgesel olarak rahatlama sağlayacak ulaşım düzenlemelerimiz, karayolu alt ve üstgeçitlerimiz, yeni bağlantı yollarımız, cadde, bulvar ve meydan yenilemelerimizle kentimizi, çağdaş kimliğine yakışır hale getiriyoruz" dedi.

http://www.yapi.com.tr/haberler/sair-esref-bulvari-bastan-yaratilacak_63893.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!