Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Salomon ve KC Grup, Gayrimenkulde Büyüyecek

Salomon Group Başkanı Salomon Betito, KC ile ortaklığa ilişkin sözleşmenin imzalandığını bildirdi. Betito, yazılı açıklamasında, "Daha önce KC Construction tarafından, ortak girişim hakkında yaptığı açıklamaların devamı olarak yaptığım bu açıklama ile iki tarafın karşılıklı olarak ilgili sözleşmeyi imzaladığını duyurmak isterim. Bu açıklamam, KC

Dünya Gazetesi
Salomon ve KC Grup, Gayrimenkulde Büyüyecek

Salomon Group Başkanı Salomon Betito, KC ile ortaklığa ilişkin sözleşmenin imzalandığını bildirdi. Betito, yazılı açıklamasında, "Daha önce KC Construction tarafından, ortak girişim hakkında yaptığı açıklamaların devamı olarak yaptığım bu açıklama ile iki tarafın karşılıklı olarak ilgili sözleşmeyi imzaladığını duyurmak isterim. Bu açıklamam, KC nin gerek yazılı gerek görsel gerek de kendi web sitesinde yaptığı açıklamalarının devamı niteliğindedir" dedi.

Salomon Grubunda faaliyetin başlıca iki sektörde odaklandığını, bunların gayrimenkul ve perakende zincirlerin geliştirilmesi olduğunu belirten Betito, Grubun birçok coğrafi bölgede ve Macaristan, Sırbistan, Slovakya, Bahamalar, Filipinler, Tayland dahil birçok ülkede gayrimenkul projeleri geliştirdiğini, ayrıca dünyanın birçok ülkesinde KIKA markasına ilişkin özel satış hakkına sahip olduğunu, dünya çapındaki başka markalarla da bu kapsamda görüşmelerde bulunduğunu belirtti.

Grubun Türkiye'yi, şirket faaliyeti çerçevesinde sinerjik alanlarda işler geliştirmek için stratejik bir hedef olarak gördüğünün altını çizen Betito, şunları kaydetti:

"Türkiye'de ilgili yatırım fırsatları ararken KC Grubun İstanbul'da ve Ankara'da gayrimenkul alanında geniş faaliyeti dikkatimizi çekmiştir. Böylece, şirketin faaliyetlerini ve sebatla gösterdikleri çalışmalarını geniş kapsamda tetkik etmek amaçlı geçen 6 ay sonunda KC Construction A.Ş. anlaşma imzalanmıştır. Şu an söz konusu anlaşmanın imzalanmasından sonra 20 Ocak 2010 tarihinden itibaren Pendik, Taşdelen ve Sarıköy'de projeleri hızlandırmak için gerekli hazırlıkları yapmaktayız.

Grubumuz, belirtmek isterim ki, KC şirketiyle beraber ilgili projeleri ve ilave projeleri kapsayacak şekilde önümüzdeki yıllarda 500 milyon dolardan düşük olmayan bir hacimde ve ciroda gayrimenkul projeleri geliştirmeyi planlamaktadır. 2010 yılının, KC için bir gelişim ve büyüme yılı olacağını özellikle belirtmek isterim."

http://www.yapi.com.tr/haberler/salomon-ve-kc-grup-gayrimenkulde-buyuyecek_75783.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!