Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Sanatçılar Bugün AKM Eyleminde

İstanbul'un iki önemli sahnesi Harbiye Muhsin Ertuğrul Sahnesi ile Atatürk Kültür Merkezi'nin yıkılmak istenmesi sanatçı örgütlerini harekete geçirdi. Birçok sanatçı örgütü, bugün saat 11.30'dan itibaren AKM'nin önünde 'Salonlarımız Yıkılmasın' eylemi düzenliyor.

Radikal Gazetesi



stanbul'un iki önemli sahnesi Harbiye Muhsin Ertuğrul Sahnesi ile Atatürk Kültür Merkezi'nin yıkılmak istenmesi sanatçı örgütlerini harekete geçirdi. Birçok sanatçı örgütü, bugün saat 11.30'dan itibaren AKM'nin önünde 'Salonlarımız Yıkılmasın' eylemi düzenliyor. TOBAV, TOMEB, DETİS, OYÇED, İŞTİSAN, TEB, UPSD gibi kurumların organize ettiği eylemde ilk olarak opera sanatçıları aryalar seslendirecek.

Dans gösterisinin ardından meslek örgütlerinin bildirileri okunacak. Daha sonra Orhan Şallıel'in piyanosu, Hüsnü Şenlendirici'nin klarneti eşliğinde Sezen Aksu'nun 'Ah İstanbul'u seslendirilecek. Şiirlerin de okunacağı, Cahit Berkay, Emin İgüs, Ufuk Karakoç gibi isimlerin şarkılarıyla renk katacağı eylemin sonunda opera sanatçıları Muammer Sun'un 'Bozkırın Sesi'ni seslendirecek.

http://www.yapi.com.tr/haberler/sanatcilar-bugun-akm-eyleminde_52942.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!